Španielski hráči Barcelony zvládli zápas proti Srbsku bez zranení, aspoň oficiálne. Situácia Roberta Lewandowskeho, ktorý opustil ihrisko už v 72. minúte, však mohla byť dôvodom na obavy.

Poliak sa počas zápasu so Škótskom niekoľkokrát sťažoval na bolesti v oblasti krku. Napokon útočníka z ihriska odviezli v sprievode doktora Jaroszewskeho. Lewy počas krátkeho rozhovoru s Michalom Probierzom jasne ukazoval krk.

Poľský reprezentačný tréner počas pozápasového rozhovoru s novinárom televízie TVP Sport nepôsobil dojmom, že by ho situácia Lewandowskeho znepokojovala. "Mal ľahké zranenie, ale nie je čo riskovať," povedal Probierz, čo skôr naznačuje, že ide len o menší problém. Počas tlačovej konferencie toho tréner viac nepovedal: "Mal s tým problémy, a preto došlo k striedaniu, najdôležitejšie je, aby bol Robert zdravý, sezóna je pre neho dlhá." Zdá sa, že k zmene došlo len z dôvodu opatrnosti.

Na zranenie sa pýtali aj samotného Lewandowskeho: "Nie je za tým nič veľké. Po tom páde som cítil nepríjemné pocity, občas som cítil tú bolesť, trochu ma to trápilo. Nebudeme si klamať, táto sezóna bude nesmierne náročná a vedel som, že ak budem riskovať, zajtra/doobeda to môže byť ešte horšie, a na druhej strane sú chlapci pripravení hrať. Pre dobro tímu a pre mňa to bolo rozhodnutie urobiť túto zmenu." Útočník potvrdil, že na zápas proti Chorvátsku by mal byť pripravený.

zdroj: tvp sport
foto: twitter

Diskusia

Zatiaľ žiadne komentáre. Pridaj komentár ako prvý.