FC Barcelona pri návrate z reprezentačnej prestávky zdolala Gironu na Montilivi vo veľkom štýle 4:1. Stretnutie po záverečnom hviezde zhodnotil aj Pedri.

"Od prvého momentu sme vedeli, o čo sa snažíme. Veľmi nám pomáha pressing. Poďakovanie Flickovi? V príhovore povedal, že dám gól a išiel som to s ním osláviť."

"Sme veľmi šťastní. Bol to komplikovaný zápas, pretože Girona hrala dobrý futbal, ale my sme začali dobre a intenzívne. Vedeli sme, že musíme začať dobre, v iných rokoch to tak nebolo, to nám povedal tréner, aby sme začali dôrazne. Prvý gól Lamineho padol vďaka nášmu pressingu, čo od nás tréner žiadal."

"Budem si musieť pozrieť opakovaný záznam Ferranovej červenej karty, ale niečo podobné mi urobil Pathe Ciss vo Vallecas a nebol vylúčený. Pri penalte, ktorá bola zrušená, sme rozhodcovi povedali, že v lete nám bolo povedané, že ruky sa nepotrestajú, ak sa odrazia od spoluhráča. A presne to sa stalo."

zdroj: marca.com
foto: Twitter/fcbarcelona.com

Diskusia

2 komentáre
Rasto Premium
2024-09-15 23:31:39
Pedri pod Flickom je starý dobrý Pedri. Úžasne vie hru zrýchliť alebo upokojiť. Ale pri jeho góle by som polovicu dal Casadóvi, úžasná 'ulička'!
2024-09-16 16:32:12
Mám taky pocit,že rozdiel medzi Xavim a Flickom je ten,že Flick je pre hráčov ako otec a Xavi bol ako kamoš,alebo starší brat .
A podľa toho sa všetci tak správajú a taký rešpekt majú....