Bývalý hráč Barcelony Neymar, ktorý je v súčasnosti zmluvne viazaný s arabským Al-Hilal, mal vraj Brazílčanov v Reale Madrid varovať, že hrať s Kylianom Mbappém bude katastrofa a peklo, povedal francúzsky novinár Cyril Hanouna pre program Europe 1.

"V Reale Madrid je veľa Brazílčanov, ktorí sú spoluhráčmi aj iných krajanov, ktorí tam nie sú, napríklad Neymara. Medzi ním a Mbappém bola vždy vojna, takže Neymar im oznámil, že hrať s ním je katastrofa, že je to peklo atď.," povedal Cyril Hanouna.

Hanouna je známy francúzsky novinár, ktorý sa venuje najmä sociálnym, politickým a mediálnym témam. Nevenuje sa športu, hoci sa k tejto téme občas vyjadruje, ako v tomto prípade. Za zmienku stojí aj to, že jeho účet na Twitteri sleduje takmer šesť miliónov ľudí a na Instagrame viac ako milión.

Hoci to boli najmä médiá, ktoré rozohrali tému konfliktu medzi Kylianom Mbappém a Neymarom, nemožno pochybovať o tom, že títo muži neboli najlepšími priateľmi. V auguste 2022 počas zápasu s Montpellierom sa Francúzovi nepáčilo, že Neymar bol oslovený na druhú penaltu po tom, čo minul prvú jedenástku. Konflikt sa vraj vyhrotil v šatni, pričom Sergio Ramos potom údajne oddelil oboch hráčov, ktorí sa medzi sebou pohádali, informovali francúzske médiá. Neskôr, keď sa Neymara v rozhovore pred zápasom brazílskej reprezentácie opýtali na jeho vzťah s Mbappém, odpovedal, že k tomu nemá čo povedať.

zdroj: europe1
foto: twitter

Diskusia

4 komentáre
2024-09-16 09:54:49
Nám to nevadí. Nech rozvráti vzťahy v kabíne Realu a hlavne s Viniciusom. To sú také dva odpudzujúce sa magnety. Nám to len bude vyhovovať. Jeden je namyslený viac ako druhý a arogantnosť obom veru nechýba. Je len otázkou času, kedy sa vzťahy v šatni Realu poserú!!!
2024-09-16 09:55:05
sáááákriš, škoda že to nepovedal Perezovi, určite by dal na jeho slová a nedoviedol by ho do Realu