Aj keď zdroje týchto informácií nie sú najlepšie, treba uviesť, že Ferran Torres je údajne v hľadáčiku Juventusu. Túto tému začali talianske médiá a už ju prevzali katalánske denníky Mundo Deportivo a Sport.

Vedenie Juventusu vzhľadom na pretrvávajúce zdravotné problémy Arkadiusza Milika zvažuje obsadenie pozície útočníka. Taliansky klub by rád predĺžil zmluvu s Dušanom Vlahovićom, ale potrebuje za neho náhradu. Podľa portálu calciomercato.it sa Juve vždy zaujímal o Arnauda Kalimuendu z Rennes, ale na jeho zozname sú aj Luka Jović a Ferran Torres.

Španielsky útočník by bol pre Starú dámu jednou z možností v nadchádzajúcom zimnom prestupovom období. Vidia v ňom trhovú príležitosť, ktorá nemôže počítať s veľkou minutážou v tíme Hansa Flicka. Keď sa uzdravia všetci hráči, Ferran dostane ešte menej priestoru na ihrisku. Operácia však bude náročná vzhľadom na to, že Barça sa nechce zbaviť svojej posily a navyše Torresovou prioritou je uspieť v katalánskom klube.

Vierohodnosť týchto informácií môžete posúdiť sami. Neočakáva sa, že by Ferran Torres chcel v zimnom prestupovom období opustiť klub, a samotná Barcelona sa nebude chcieť zbaviť jednej zo svojich posíl v polovici sezóny, najmä vzhľadom na ťažkú finančnú situáciu. Hráčova slabšia forma a situácia v Juventuse napriek tomu spôsobili, že sa v médiách objavili témy tohto typu.

zdroj: mundodeportivo.es sport.es
foto: twitter/fcbarcelona.com

Diskusia

7 komentáre
2024-10-05 09:50:09
Výmena jovic torres by nebola zlá
2024-10-05 10:13:49
Osobně zabalím a přidám hezkou mašličku. 🤣🤣🤣