Rivaldo bol vynikajúci futbalista. V súčasnosti je však známejší svojimi niekedy dosť kontroverznými tézami o futbale. Tentoraz sa v rozhovore pre Betfair nechal zlákať prirovnaním Lamineho Yamala k hviezdam Realu Madrid a pochválil Hansiho Flicka v Barçe. Upozorňuje však, že dobrú hru je potrebné potvrdiť titulmi na konci sezóny.

Lamine Yamal

"Je to skvelý futbalista. Obdivujem ho, pretože napriek mladému veku má veľkú osobnosť. Práve vďaka tomu si myslím, že má ešte veľký priestor na zlepšenie a má ešte čo ukázať. Myslím si však, že už teraz je na úrovni Mbappého a Viníciusa. Vidíte, že Lamine hrá s radosťou, futbal ho baví. Ak to spojíte s tým, že sa mu už podarilo vyhrať a stať sa majstrom Európy, vidím pred ním veľkú budúcnosť. Som si tým istý."

Barca Hansiho Flicka

"Barca pod vedením Hansiho Flicka vyzerá fenomenálne. V porovnaní s minulou sezónou vidím iný tím a myslím si, že má na to, aby získal dôležité tituly. Napriek tomu do konca všetkých zápasov zostáva ešte veľa zápasov. Bol by som opatrný a počkal by som do konca sezóny. Barcelone ide o to, aby sa dostala do finále a získala tituly. Ak neprinesiete trofeje do klubovej vitríny, vtedy vás fanúšikovia a novinári začnú spochybňovať."

zdroj: marca.com sport.es
foto: twitter/fcbarcelona.con

Diskusia

Zatiaľ žiadne komentáre. Pridaj komentár ako prvý.