Antonio Rüdiger poskytol rozsiahly rozhovor na kanáli YouTube The Inside Scoop, v ktorom okrem iného hovoril aj o Lamine Yamalovi. Obranca Realu Madrid pochválil mladú hviezdu Barcelony, pričom nebral do úvahy jeho rivalitu s Blaugranas či španielskou reprezentáciou.

Rüdiger dostal otázku, či by sa Lamine mohol stať tvárou La Ligy na nasledujúcich 10 rokov a či ho považuje za najlepšieho futbalistu na svete: "Tohto chalana musíte oceniť. Má 17 rokov... je to smiešne [usmieva sa]. Myslím si, že majú hráča, ktorý má celú kariéru pred sebou. Inshallah [arabský výraz znamenajúci „ak Boh dá“; pozn. red.] zostane zdravý, pretože ľuďom nikdy neželáte nič zlé. Dúfajme, že zostane zdravý. Má pred sebou obrovskú budúcnosť... Aký je to pre nich futbalista už vo veku 17 rokov... Je to trochu desivé," odpovedal Nemec.

"To, čo dokázal na EURO... Treba mu vzdať hold. Zabudnite na rivalitu a podobné veci. Pravda bude vždy pravdou, má pred sebou veľkú budúcnosť," povedal Rüdiger na adresu Lamineho, s ktorým sa doteraz stretol štyrikrát vrátane štvrťfinálového duelu Španielska s Nemeckom na EURO.

zdroj: The Inside Scoop
foto: twitter/fcbarcelona.com

Diskusia

1 komentár
2024-10-05 12:53:27
Takto to má byt medzi férovymi športovcami,ktorí nemajú vymletí mozog-oceniť aj súpera,keď je dobrý.👍👍👍