Mnohé nasvedčuje tomu, že obe strany chcú v rámci operácie na získanie Nica Williamsa veľmi spolupracovať. Podľa najnovších správ je tomu naklonený aj Joan Laporta.

Stále nemáme istotu, aká bude finančná situácia Barcelony v letnom prestupovom období. Nevedia to ani novinári, a preto sa v súvislosti s posilnením ľavého krídla spomínajú drahšie možnosti, ako napríklad Nico Williams alebo Luiz Díaz, aj lacnejšie varianty, od Joãa Felixa až po Jadena Philogena. Luis F. Rojo z madridského denníka Marca však uvádza, že Joan Laporta zostáva v tejto veci optimistom a je presvedčený, že finančné problémy sa podarí vyriešiť a potom sa môže uskutočniť aspoň jedna väčšia operácia.

Novinár poukazuje na to, že ak by sa to podarilo, voľba by padla na Nica Williamsa. Prezident ho chce získať už v priebehu tohto leta kvôli jeho dobrej sezóne v Athletic Club a výkonom, ktoré predvádza na majstrovstvách Európy. Takýto prestup by vyvolal veľmi pozitívne nadšenie medzi fanúšikmi Barcelony a Laporta sa na takéto prestupy špecializuje. Treba dodať, že podľa denníka Sport Williams tiež sníva o tom, že bude hrať za Blaugranas.

Rojo však zdôrazňuje, že bude potrebné hovoriť s Decom a Hansi Flickom, pretože jedna vec sú emócie a druhá aktuálne potreby Barçy, z ktorých hlavnou je posilniť stred poľa. V tejto súvislosti majú Amadou Onana, Joshua Kimmich a Javi Guerra výsadné miesto na zozname želaní. Novinár tvrdí, že Barcelona nebude mať prostriedky na uskutočnenie dvoch veľkých operácií. Zároveň dodáva, že v prípade Nicovho príchodu by musel odísť krídelník a najlogickejšou voľbou by bol predaj Raphinhu. Okrem toho podľa denníka Sport nie všetci v Barcelone sú za príchod hráča Athletic Club.

zdroj: marca.com
foto: twitter/fcbarcelona.com

Diskusia

2 komentáre
2024-07-02 18:12:03
Kto je dpč Javi Guerra, aby sme sa o neho mali zaujímať? 🤦‍♂️
2024-07-02 22:17:56
Laporta sniva o kridelkach