Pedri včera poskytol rozhovor pre rádio MARCA, v ktorom sa vyjadril k zápasu španielskej reprezentácie proti Nemecku vo štvrťfinále EURO 2024. Záložník okrem iného spomenul koniec kariéry Toniho Kroosa či štípance od Antonia Rüdigera.

"Som opäť šťastný, mal som ťažké chvíle, zranenia sú pre futbalistu najhoršie. Keď nie ste na svojej úrovni, vždy sa nájde kritika, ale sú aj veci, ktoré zrania vašu rodinu. Viac ma mrzelo to, čo sa dialo v mojom tele, ako to, čo hovorili. Hovorí sa veľa vecí, ktoré nie sú pravdivé. Najdôležitejšie je hovoriť na ihrisku. Keď nedávate góly a asistencie, nedostanete sa na titulky novín."

"Hovorí sa, že nevychádzam dobre s Danim Olmom, a opak je pravdou. Ktokoľvek z nich dvoch má hrať, vydá zo seba to najlepšie."

"Budeme sa snažiť, aby to bol posledný zápas Toniho Kroosa. Je to hráč, ktorého obdivujem, pretože je to legenda a predvádza skvelý futbal."

"Pôsobenie na EURO a olympijských hrách v roku 2021? Nič neľutujem. Mám doma medailu, na ktorú som hrdý. Je normálne, že kvôli tomu prídu zranenia, ale keď ste v takejto situácii, je veľmi ťažké povedať národnému tímu nie."

"Lehmanove slová [o tom, že Španielsko je maličké a neskúsené; pozn. red.]? Netrápia ma, v Barcelone boli malí a vyhrali."

"Rôzne veci vonku sa preháňajú. Chcú vás zničiť všetkými možnými spôsobmi. Gundo je veľkolepý hráč a veľmi otvorený. Je lepšie o veciach hovoriť a nemlčať. Keď prehráte, nemusíte sa smiať a oslavovať. Keď prehráme, sme naštvaní a snažím sa hľadať riešenia."

"Rüdiger je silný a veľmi dobrý stredný obranca, ale nemám z neho strach. Jeho štípanie som považoval za neúctivé, pretože bolí a je nepríjemné."

zdroj: radio marca
foto: Twitter/fcbarcelona.com

Diskusia

2 komentáre
2024-07-05 18:38:25
Ďakujeme Toni Kroos... Pedri vystriedaný v 8 minúte zápasu. Dúfam, že nič vážne.
2024-07-06 14:29:13
## Oh la la!!! Medzitým chce krásna ženská Transsеxuálka chatovať a možno sa stretnúť - ᴡᴡᴡ.ᴛsᴏɴʟʏ.ᴛᴏᴘ