Pre pridávanie komentárov sa musíte alebo registrovať.
2024-09-22 22:41:47
neskutočne sme sa zlepšili kondične. čo my tam nabeháme vo vysokej intenzite som v živote u barcelony nevidel. a rafinha je neskutočné hovädo. len dúfam že ho nepošlú na doping :D
2024-09-22 23:04:20
Si si to po sebe aj prečítal? Rafinha ja neskutočné hovädo?
2024-09-23 06:15:40
Keď proti Monacu som kritizoval našich tridsiatnikov,tak dnes patrili k najlepším.Lewu som už dlho nevidel tak hrať.Vyhraval osobné súboje,nestrácal lopty a ukázal inštinkt zabijaka. Aj keď nepremenil penaltu aj tak bol mužom zápasu.Podržal nás aj Mats,len škoda jeho zranenia. Dúfal len že Flick dokáže z Peni vytiahnuť to najlepšie ako sa mu to podarilo pri hráčoch v poli , ktorý hrajú minimálne o jeden level lepšie ako minulú sezónu.Mali sme aj dosť štástia pri súperových protiútokoch kde nás zachránil VAR a milimetrove ofsajdy. Hlavne čo sa mi páči,tak to sú konce zápasov,kde už netrpime, ale súpera ešte dorazíme.
2024-09-23 07:42:12
Bol som prekvapený ako ľahko útočníci domácich prechádzala cez stred našej obrany do góloviek. Ale po hromadnom vystriedaní okolo 60. minúty a príchode Cubarsiho na miesto stopéra a Casada do stredu poľa, sa hra viac ukľudnila a v závere sme dominovali na ihrisku!
2024-09-23 08:23:51
Ve mě včera zanechal největší stopu rozhodčí a vymaštěný hlavy žluté ponorky.
Oni chtěj rozhodčí RESPECT od hráčů … z pozice moci ! - ale oni sami k hráčům nemají absolutně ŽÁDNÝ RESPECT !!! Na zápas jich jezdí pomalu celá jedenáctka, ale ani jeden nemá koule na to aby k hráčům ten RESPECT projevili.
Chce se mi z nich blejt a žádný respect k nim nemám!
Když pominu ten faul kolenem na Raphinhu, který už mohl být klidně červený, tak dva fauly na Yamala v závěru byl naprostý vrchol arogance ! A bohužel to nebylo poprvé ….