Kokos uvazujem nad studenym pivom, prave dovaram kus udeneho kare , ze by som si dal s chrenom clebikom a horcicou, ale mam do riti 160 na 100 a to som uz zhltol lieky na tlak. Tak neviem ze co.....
Teo07... Za mňa ararata 10y je v takej normálnej cene povedzme do 30€ za fľašu to najlepšie ..... Áno keby si idem dať niečo povedzme do 100€ tak to by už to chcelo rum
Ať to dopadne JAKKOLI, hlavně si podržet směr, nevěšet hlavy, ani je neztratit v oblacích. S touto formou je ubijeme i na body po čas sezóny. Máme lepší vibe v týmu!
Barcelona 45 minút absolútne nič nepredviedla a len čaká na to kedy jedena z hviezd realu utečie a vyhne sa offsidu ak real dnes nedá gól tak to bude offsidovi zazrak
Stále je na tom so súpiskou a hodnotovo lepšie RM, myslím že hráme na čo máme.. Mladých chlapcov tam máme a ty si furt nespokojný. Ved choď fandiť inému týmu
Roman7 hrame uplne vyrovnanu partiu s realom u nich doma, vsetky / skoro vsetky sance ktore real ma boli z ofsajdu, za to my sa do sanci dostavame len ich nepremiename. Obe muzstva pouzivaju svoje najsilnejsie zbrane a druhy polcas to bude kto z koho. Bohuzial na lavicke mame top zaloznikov, ale neni koho poslat do utoku. Olmo tam asi naskoci, ale dufam, ze Fermin este nieco ukaze.
Druhy polcas bude 50:50, najviac som sa bal, ze sa zranil Pedri nastastie to vyzera OK. Na nasich je este trochu vidiet zapas s Bayernom v nohach. Casado s Pedrim top, obrana sa zatial drzi, utok zatial nema svoj den. Dufam, ze skusia viac strielat z dialky.
Zápas plný napätia a nervozity, ale chýba tomu kvalita. Od nás vpredu zatiaľ slabota, jedine tá Pedriho strela za niečo stála. A Lewa je stále na zemi.
Hráči Realu zas nevedia trafiť bránu.
Som zvedavý na dnešnú štatistiku ofsidov.
Pedri je neskutocny tuto sezonu, podla mna fyzicky je o levely vyssie to je hlavne konecne stiha, ale kounde chalani nezabite ma tu ale to musite vidiet , ako to bolo s gnabrym v stredu tak aj dnes on rychlostne absolutne nikomu nestiha , je nemozorny , chapem ze nema kto iny na RB ale treba kupit nejakeho lebo to je ako fakt pozvanka pre kazdeho rychlecho obratneho utocnika
To nás môže ešte veľmi veľa stáť v takomto zápase . Lewa aspoň jeden mohol dať . 3:0 a odchod , takto môžu dať gól a už je to len o gól bez žiadnej poistky a RM dáva presne ku koncu zápasu góly
Tu už nikto nemôže spochybňovať Flickov prínos pre tím! Aj keď nie je koniec ligy teším sa na každý zápas nech vidím ako spolupracujú ako za starých čias a pri všetkej úcte k Xavimu nemal na to vôbec .
1. napísal som pri všetkej úcte neviem či nevieš čítať s porozumením a keď nie tak si pozri zostavu Realu vtedy a dnes 2. Ja osobne si radšej pozriem zápas pod Flickom ako pod Xavim kde som zaspaval. 😊 Želám pekný večer
:) som rad, ze nam Mbappe nedal na 1:2, po tretom gole to bola uz len exhibicia. Vykon celeho timu 10 z 10. Casado je najlepsi defenzivny stredopoliar akeho sme si mohli zelat a to mame pravdepodobne este lepsieho na marodke s rozmrdanymi vazmi. Viva La Masia, viva Flick.
Super zapas. Parádna práca flick . Hraci super. Aj keď chyby resp niečo čo mi vadilo tam boli ako napr lewove zahodene ciste sance alebo to ze olmo sa trosku prechádzal, ale všetko to je ôk po takomto výsledku. Škoda tej osasuny do riti
Tak milí páni, ktorí ste tu na stránke predpovedali, že s Peňom v bráne nevyhráme so Sevillou, s Bayernom ba i s Realom! Prosím, ako je to možné? Čakám korektnú debatu na môj koment. Ďakujem.
lebo sme branili dobre a ofsajdova linia Flicka funguje ako hodinky. Pena v tych zapasoch okrem dneska nic zasadne nechytil. ani dnes neposobil uplne isto. ja mu prajem len nech sa mu dari, ale je len otazka casu kedy do brany pojde Scezny
chcel si odpoved, dostal si ju. neviem v com mi chyba ta sebareflexia ako pises. za jeden dobry zapas sa z neho nestal brankar, ktory moze hrat v zaklade barcelony.
Myslím, že sa mýliš. V troch zápasoch v tomto týždni a to s Bayernom a s Realom dostal len dva góly, za ktoré Peňa nemohol! To ostatní spoluhráči chytal za neho? To si zase o Peňovi myslím ja..........
Ja som napísal, že 50%ný Szczęsny je lepší než 100%ný Peña. Neviem, ako bude Szczęsny hrať, no to, čo Peña včera dokázal, bolo naozaj obdivuhodné. Veľmi rád si priznám chybu a dúfam, že bude takto pokračovať. 💪😎
Ja som bol ten skeptik, a priznávam že včera chytal super, veľmi milé prekvapenie. Ale musím súhlasiť s leonidasom, až toľko roboty veľa zas nemal. Naša obrana mu pomohla či v zápase proti bayernu či včera.
Stále nechápem tvoju pointu, snažíš sa presvedčiť tu všetkých, že pena je top brankár alebo o čo ide?? To že chlapec chytil kuraz a zneškodnil zopár striel ešte z neho nerobí super brankára. Ale progres je a to priznávam!
Pravdu povediac som rad, že teraz tu riešime to čo riešime a nedopadlo to tak že “ved vidíš, vravel som ti..” 😊
Nikde som netvrdil, že Peňa je svetový brankár.....len som tvrdil, že Ter Stegen sa v poslednom čase pohyboval vo veľmi slabej forme a mali by sme skúsiť zmenu! Bohužiaľ sa Ter Stegen zranil a bolo len jedno riešenie a to Peňa. Podľa mňa už po odchytaní viacero zápasov je na ňom vidno väčšiu sebadôveru a chytá istejšie. Vek má na ešte väčšie zlepšenie..........čiže žiadne reči o super brankárovi. To len tak na vysvetlenie pre Simea.
Klobuk dolu za druhy polcas, ale hlavne za to ako sa cely team pasuje so sezonou. To je uctyhodne, s ohladom na zranenia este viac . Vysledok je krasny, ale ten progres a vobec zaclenovanie mladych hracov za behu si zasluzi respekt. Hansi, skvela praca zatial. Visca el Barca!
Skoda ze Araujo este chyba....
Verim, ze vyhrame.
Kounde vs Vini bude paradny suboj
Hráči Realu zas nevedia trafiť bránu.
Som zvedavý na dnešnú štatistiku ofsidov.
Laporta, podpis ho na 10 rokov.
Stále nechápem tvoju pointu, snažíš sa presvedčiť tu všetkých, že pena je top brankár alebo o čo ide?? To že chlapec chytil kuraz a zneškodnil zopár striel ešte z neho nerobí super brankára. Ale progres je a to priznávam!
Pravdu povediac som rad, že teraz tu riešime to čo riešime a nedopadlo to tak že “ved vidíš, vravel som ti..” 😊