Gerard Romero včera informoval, že matka Adriena Rabiota ponúkla svojho syna Barcelone. Dnes naopak Toni Juanmarti z katalánskeho denníka Sport informuje o ďalšej ponuke, ktorá prišla do klubu a ktorá sa tiež týka hráča s PSG a Juventusom v životopise - Leandra Paredesa.

Podľa Toniho Juanmartiho je jedným z mien, ktoré sa dostalo do kancelárií Barçy, rímsky záložník Leandro Pardes, majster sveta 2022 s Argentínou. Argentínčan vo veku 30 rokov začne v Ríme svoju druhú sezónu po prestupe z PSG v lete minulého roka. Paredes, ktorý bol vtedy ponúkaný aj Barcelone, podpísal s Rímom zmluvu do 30. júna 2025 s možnosťou predĺženia o ďalšiu sezónu. Teraz môže odísť za oveľa nižšiu cenu.

Stredopoliar, ktorý sa dokáže prispôsobiť pozícii pivota, sa v druhej polovici sezóny prezentoval veľmi dobrými výkonmi, najmä po odchode Josého Mourinha a príchode Danieleho de Rossiho. Celkovo odohral Argentínčan v sezóne 2023/2024 49 zápasov (3854 minút), v ktorých strelil 5 gólov a zaznamenal 7 asistencií.

Podľa Toniho Juanmartiho považuje Barça Paredesa za kvalitného hráča s osvedčenými skúsenosťami z veľkých európskych klubov. Blaugranas sa však v súčasnosti zameriavajú na iných hráčov. Amadou Onana a Mikel Merino sú na zozname želaní jednoznačne pred ním.

Okrem toho, ak by bolo potrebné nájsť lacnú alternatívu na pozíciu stredného záložníka, Barça by hľadala iného profilového hráča, možno mladý talent, ktorý by mohol prísť na hosťovanie.

zdroj: sport.es
foto: twitter/fcbarcelona.com

Diskusia

1 komentár
2024-07-03 18:44:21
Pri všetkej slušnosti, konečne sme omladili, tak hádam nezačneme naberať 30 ročných hráčov, ale mladé dravé pušky s dlhou perspektívou...