FC Barcelona oznámila predĺženie zmluvy s kontroverznou stávkovou spoločnosťou 1XBET. Zmluva bude platiť 5 po sebe nasledujúcich sezón do júna 2029.

"Predĺženie zmluvy vyplýva z dôvery spoločnosti vo svetoznámu značku, akou je FC Barcelona, ktorá má v úmysle pokračovať v budovaní svojho portfólia partnerov a vždy sa usilovať o konsolidované a plodné partnerstvo, akým je to so spoločnosťou 1XBET. Zmluva zabezpečí prezentáciu značky na rôznych medzinárodných digitálnych reklamných aktívach klubu, ako aj prístup k hráčom mužského, ženského a halového športového tímu a ako novinku k Legendám Barçy na tvorbu propagačného obsahu," uvádza sa v oznámení klubu.

"Predlženie zmluvy so spoločnosťou 1XBET je upevnením dlhodobého partnerstva, ktoré nám pomôže opäť posilniť našu obchodnú stratégiu v globálnej sfére. Naším cieľom je pokračovať v spolupráci ako doteraz, v partnerstve so značkou, ktorá je referenciou na trhu technológií a online hazardných hier," uviedol Juli Guiu, viceprezident marketingového oddelenia klubu.

Stojí za zmienku, že majiteľmi stávkovej spoločnosti sú Rusi s cyperskými pasmi, po ktorých pátra Interpol, pričom prví dvaja z nich už boli v Rusku odsúdení za podvody súvisiace s nelegálnymi hazardnými hrami.

zdroj: fcbarcelona.com
foto: Twitter/fcbarcelona.com

Diskusia

5 komentáre
2024-07-03 10:53:42
Ďalší sponzor by mohla byť nejaká firma zaoberajúca sa pyramídovými hrami alebo zásterka nejakého gangu obchodujúceho s drogami...