Xavi Simons bol istý čas jedným z hlavných kandidátov na prestup do Barcelony, ale zdá sa, že sa do katalánskeho klubu napokon nevráti. Zdá sa, že stredopoliar sa už dohodol na podmienkach s Bayernom.

Podľa Fabrice Hawkinsa z RMC Sport sa Simons s Bavormi dohodol na plate 6 miliónov eur v hrubom, ale táto suma by sa mohla vyšplhať až na 12 miliónov eur. Novinár uvádza, že Bayern a PSG pokračujú v rokovaniach, ale o Holanďana sa stále uchádza RB Lipsko. Hawkins dodáva, že Simons už skôr oznámil, že v budúcej sezóne nechce hrať za parížsky klub. Preto má byť vzorec operácie jednoduché hosťovanie alebo hosťovanie s opciou na kúpu.

Florian Plettenberg zo Sky Sport už včera písal o Simonsovej dohode s Bayernom o podstatných podmienkach dohody, hoci neuviedol toľko podrobností ako Hawkins. V komentári však potvrdil správy novinára RMC Sport. Zdá sa, že holandský záložník skončí v Bayerne, pričom Barcelona do hry o 21-ročného hráča nezasiahla.

zdroj: rmc sport
foto: twitter/fcbarcelona.com

Diskusia

1 komentár
2024-07-02 18:09:18
Hoc získať také hráča zadarmo na hosťovanie by bol dobrý deal, tak treba uznať, že to nie je úplne ten typ hráča pre Flicka. Pre Xaviho áno, ale ten tu už nie je. Flick chce rýchle, explozívne krídla a dáva to zmysel prečo súhlasí s Nicom a prečo prišiel s menom toho angličana z Hull CIty. Takých krídelníkov chce. Predpokladám, že Ferran nebude rád za to, čo mu Flick povie v jeho prvý deň prípravy.