Pred niekoľkými dňami sa objavila nečakaná správa, že Barcelona má záujem o futbalistu hrajúceho v druhej anglickej lige. Teraz sa zdá, že Barça urobila ďalší krok a podala oficiálnu ponuku za Jadona Philogena.

Ako totiž informuje Florian Plettenberg zo Sky Sport, záujem Barcelony je už taký konkrétny, že sa klub rozhodol predložiť oficiálnu ponuku na 22-ročného hráča. Novinár uvádza, že ide o jednoročné hosťovanie s povinnou opciou na kúpu v roku 2025 za približne 20 - 23 miliónov eur. Realizácia prestupu je však podmienená rôznymi faktormi, ako napríklad tým, koľko hráč v Barcelone odohrá.

Plettenberg dodáva, že Barcelona podrobne analyzovala Filogena, ktorý v tejto majstrovskej sezóne strelil 12 gólov a zaznamenal 6 asistencií. Doteraz mali byť favoritmi športovej oblasti klubu v súvislosti s ľavým krídlom Nico Williams alebo Luiz Díaz. Hovorilo sa však aj o lacnejšej verzii a možno sa za ňu považuje práve Philogene. Angličan má zmluvu do 30. júna 2026.

zdroj: sky sport
foto: twitter/fcbarcelona.com

Diskusia

4 komentáre
2024-07-01 08:56:02
Nemyslím si, že prestup Nica by bol podmienený týmto. Nico by mal prísť tak či tak a ak príde aj tento, tak by mal nahradiť tak akurát Ferrana.
2024-07-01 11:28:35
Tyhle naše nákupy úplně nechápu … Maximálně s tím, že by to byla investice do budoucna, pokud by to vyšlo. Nicméně už z článku je cítit, že ten kluk moc hrát nebude. A nevím jestli jsme v situaci kdy si tohle můžeme dovolit.