İlkay Gündoğan a jeho nemecký národný tím sa po prehre so Španielskom rozlúčili s majstrovstvami Európy. V pozápasových rozhovoroch hráč Barcelony vyjadril pochybnosti o svojej budúcnosti v národnom tíme a tiež sa pýtal Ferrana Torresa na zdravotný stav Pedriho.

Podľa Floriana Plettenberga z nemeckej televízie Sky Sport İlkay Gündoğan po včerajšom zápase na otázku o svojej budúcnosti v národnom tíme odpovedal: "Nie som v pozícii, aby som sa k tomu vyjadroval krátko po zápase. Potrebujem niekoľko dní na premyslenie. Rozhodnutie urobím neskôr."

Barcelonský záložník sa srdečne pozdravil aj s Ferranom Torresom a opýtal sa ho, ako sa Pedrimu darí. Španielsky útočník odpovedal, že uvidíme zajtra, čo znamená, že možno už dnes môžeme očakávať oficiálne vyhlásenie FC Barcelona.

Gündoğan po vypadnutí z EURO zverejnil aj príspevok na Twitteri:

"Je to veľmi trpké. Dali sme do toho všetko a boli sme tak blízko. A vy ste nás tak dobre podporovali - bola to najlepšia atmosféra, akú som zažil na zápase národného tímu, bolo to naozaj výnimočné - vau! Bola to pre mňa obrovská česť, že som mohol viesť tento tím na ihrisku ako kapitán na majstrovstvách Európy doma. Bol som veľmi optimistický, že by sme sa mohli dostať ďaleko. Aj keď sme vypadli príliš skoro, myslím si, že sa nám podarilo ukázať, že môžeme čeliť úplne každému súperovi - áno, aj lepším tímom. Ten pocit, ktorý máme, je taký neurčitý... Bude trvať nejaký čas, kým to prejde. Ďakujeme všetkým, ktorí nám tento turnaj urobili výnimočným - ďakujeme za podporu, ktorú sme cítili počas celého turnaja. Ďakujeme!"

zdroj: Twitter
foto: Twitter

Diskusia

1 komentár
2024-07-06 13:08:12
Dobre som počul, že sa bavili v Angličtine?