Očakávalo sa, že Oriol Romeu sa po nevydarenej sezóne v Barcelone vráti do Girony. Hlavnou prekážkou v tomto smere, a možno aj pri možnej snahe Blaugranas predať stredopoliara, je zranenie, ktoré 33-ročný hráč utrpel.

Romeu musel opustiť ihrisko už v 14. minúte posledného stretnutia s Celtou pre zdravotné problémy. Girona dnes zverejnila lekársku správu, z ktorej vyplýva, že veterán utrpel zranenie šľachy v stehennom svale pravej nohy. Klub z Montilivi predpokladá, že hráčova rehabilitácia bude trvať osem týždňov. Nie je to jediná zlá správa pre Míchela, pretože v tom istom zápase si zranenie privodil aj Daley Blind a je mimo hry na mesiac.

Romeuove zdravotné problémy mu návrat do formy neuľahčia. Napriek tomu sa zdá, že 33-ročný hráč je pre Míchela natoľko dôležitým, že z jeho plánov pravdepodobne nevypadne, hoci sa ešte uvidí, ako sa počas Kataláncovej absencie presadí Donny van de Beek. Romeu je v Girone na hosťovaní do konca sezóny a jeho zmluva s Barcelonou vyprší 30. júna 2026, takže Blaugranas dúfali, že po úspešnom hosťovaní sa im podarí za záložníka niečo zarobiť. Zranenie im tieto plány komplikuje.

zdroj: twitter
foto: Twitter/girona

Diskusia

1 komentár
2024-10-02 08:25:46
Dávať mu zmluvu do roku 2026 musel nejaký magor..