Od januára tohto roku je Arturo Vidal hráčom čilského tímu Colo-Colo, ale okrem toho je aj streamerom. Bývalý hráč FC Barcelona často prispieva do rôznych rozhovorov na YouTube alebo Twitchi a vždy niečo povie, čo potom zarezonuje futbalovým svetom. Tentoraz v rozhovore s argentínskym youtuberom Davoo okrem iného uviedol, že záloha Juventusu zo sezóny 2014/15 bola lepšia ako záloha v zložení Busquets-Xavi-Iniesta.

"Pirlo - Vidal - Marchisio - Pogba je najlepší stred poľa, aký som na svete videl. Nemyslím si, že v celej histórii existoval taký silný stred poľa. Xavi - Busquets - Iniesta? To je niečo iné. Samozrejme, technicky sú neuveriteľní, efektní, ale nekopali a nehádzali sa po zemi. Proti nám trpeli... Nebyť Lea, tak by sme to finále Ligy majstrov vyhrali [smiech]."

"Vinícius možno patrí medzi 10 najlepších futbalistov na svete, ale mal vyhrať Zlatú loptu? Podľa môjho názoru nie. Veľa mu chýba. Kto by mal vyhrať Zlatú loptu? Bellingham. Pripomína mi mňa samého, veľmi sa s ním stotožňujem. V Reale Madrid bol pre mňa najlepší.... A ak Leo vyhrá Copa América, môže sa pridať do boja [smiech]."

"A Kroos? Ten je úžasný, stretol som ho v Leverkusene, veľa sa odo mňa naučil [smiech]. Bol u nás dva roky, v prvej sezóne hral veľmi málo, ale potom veľmi dozrel. Prišiel na hosťovanie z Bayernu Mníchov a trochu sme mu naložili, trochu sme mu vysvetlili, o čom je futbal [smiech]. Technicky bol vždy veľmi dobrý, ale chýbala mu taká tá dravosť, behanie... V Nemecku sa nekope po nohách, ale stretol sa so mnou [smiech]."

"Najlepší útočník Južnej Ameriky? Pre mňa Luis Suárez, tiež Carlos Tevez."

"Leovi som zaželal všetko najlepšie k narodeninám. Stále s ním mám veľmi dobrý vzťah, rovnako ako s Luisom [Suárezom], Jordim, Busim... Messi mi prejavil veľkú náklonnosť. Môj syn ho požiadal, aby pozdravil spolužiaka, a on to urobil."

"Bol som blízko k prestupu do Realu Madrid, myslím, že dokonca trikrát. Prečo to nevyšlo? Myslím, že kvôli prezidentovi. Myslím, že najbližšie som bol, keď priviedli Casemira."

zdroj: Davoo Xeneize Plus
foto: twitter/fcbarcelona.com

Diskusia

8 komentáre
2024-07-01 15:21:03
Chlape, ty si pekný omyl prírody...veď nemáš ani gule po predošlých vyhláseniach...veľká hanba
2024-07-01 15:35:28
Ego veľké