Arturo Vidal je zaujímavá postava, ktorá má za sebou aj históriu v Barcelone. Čiľan hral v drese Blaugranas v rokoch 2018 až 2020 a v súčasnosti je hráčom svojho rodného Colo-Colo. Keď sa ho v čilskej televízii TNT Sport opýtali, za aký klub by chcel hrať, odpovedal, že za Real Madrid.

Nedávno Arturo Vidal poskytol rýchly rozhovor, ktoré sú teraz na internete populárne, t. j. otázka a odpoveď maximálne v jednej vete. Na otázku, za aký klub by chcel hrať, pravdepodobne počas svojej európskej kariéry, odpovedal, že za Real Madrid, čo prekvapilo fanúšikov Barcelony.

Argumentom nie je len to, že Vidal hral za Barçu, ale aj jeho vyjadrenia o Reale Madrid. Na otázku, či si pred časom myslel, že rozhodcovia v Lige majstrov sú zaujatí v prospech Realu Madrid, Čiľan odpovedal: "Áno, je tu veľký tlak. Myslím si, že áno, vzhľadom na to, čo som zažil, áno. Neviem, ako to majú ostatní."

Raz tiež povedal, že v Lige majstrov bolo proti jeho tímom toľko krádeží v prospech Realu Madrid, že už si sám nevie spomenúť na všetko. Samotný Vidal nastúpil proti Realu až 16-krát vo farbách rôznych klubov a za ten čas stihol nazbierať dve červené karty. Práve po jednom z týchto vylúčení, po štvrťfinálovom zápase Ligy majstrov 2016/17 medzi jeho Bayernom a Realom Madrid, uviedol: "Dva góly z ofsajdu, žiadna červená karta pre Casemira, ktorý mal byť vylúčený skôr ako ja. Keď vás takto oberú o zápas, je to príliš veľa. Mohli ste to vidieť, bolo to hrozné."

O rok neskôr, keď sa oba kluby stretli opäť, tentoraz v semifinále, po kontroverznom rozhodnutí v situácii týkajúcej sa hry rukou v prípade Marcela, čilský hráč nazval Real Madrid "potkanmi". Na Los Blancos si spomenul aj v roku 2022 pred Majstrovstvami sveta klubov, keď po postupe Flamenga (jeho vtedajšieho tímu) kričal spolu s fanúšikmi: "Madrid, nakopeme vám zadky."

zdroj: sport.es
foto: twitter/fcbarcelona.com

Diskusia

1 komentár
2024-04-19 20:43:29
Arturo byl srdcař!
Bojovník...vždy lítal po hřišti a bylo ho dost vidět! Škoda Koemannových čístek.....Suarez, Vidal...mu tam hodně chyběli.. i kdyby jen jako střídači