Ako dobre vieme, španielske médiá milujú polemiku, a to aj tam, kde nič nie je. Tentoraz novinári tvrdia, že po góle Roberta Lewandowskeho z priameho kopu bol Ferran Torres urazený, pretože to bol on, kto mal túto štandardnú situáciu zahrávať. Bližšia analýza však naznačuje niečo iné.

"Ferran sa po zápase s Valenciou urazil," píše katalánsky denník Mundo Deportivo a pridáva fotografiu, na ktorej má byť urazený Ferran Torres po jednom z gólov Roberta Lewandowskeho. Podľa Maria Riosa z Mundo Deportivo či Heleny Condis z COPE malo byť dôvodom to, že hoci mal Ferran po faule na Španiela v závere zápasu kopať priamy kop, napokon ho zahrával Poliak a lopta skončila v sieti. Novinári tvrdia, že Ferran sa z gólu netešil.

Problém je v tom, že táto fotografia vznikla po góle Lewandowskeho na 3:2, keď Poliak hlavou umiestnil loptu do siete. Ferran skutočne neprekypoval nadšením a nebol spokojný, ale možno to bolo preto, že nechcel oslavovať gól proti svojmu bývalému klubu.

zdroj: mundodeportivo.es
foto: twitter/fcbarcelona.com

Diskusia

5 komentáre
2024-05-01 16:30:04
Odveci ale vcera som pozeral ten zapas, a s úctou mozem povedat ze momentalne pedri a v podstate mozno okrem gaviho nikto nesiaha ani po päty musialovi, uprimne by som siel po nom alebo fodenovi, potrebujeme ofenzívnu silu a oni sú velmi mladi cize sa budu este zlepsovat a uz sú obaja top 10 na svete foden si myslim ze je top 5 ak nie top 3 a hej stoja velmi velmi vela ale to by sa dalo kebyp redšie tych hracov a jeden velky prestup lebo nám chyba nejake to velke meno
2024-05-01 16:34:49
Jediné co napadá mě je to co dělá Torres v Barce???🤘