Pre pridávanie komentárov sa musíte alebo registrovať.
2025-04-02 08:22:03
Tak na tomto este mozeme skrachovat o 10-15 rokov, ked zistime, ze naozaj sme vyhodili peniaze do vzduchu a stadion bude potrebne zburat...tazky amaterizmus ist do rekonstrukcie bez poriadnej analyzy stavu povodneho skeletu
2025-04-02 08:34:14
Vobec by ma to neprekvailo. Niekolko pohladov:

Pracujem v IT a poker projektov ktore sa vysutazia na zaklade ceny a nie kvality je 9 ku 1. Ludia vo firmach byvaju casto znechuteny po ohlaseni vysledku pretoze vedia ze to bude trapenia. Vyberalo vsak nakupne oddelenie ktore ma jedine KPI - usetrit.

Projekt sa rozbehne, dodavka je nekvalitna, meska. Dodavatel si najde desiatky dovodov preco situaciu nezapricinil. Zacne diskusia s vedenim ktore bude odmietat dofinancovat projekt podla ziadosti dodavatela. Casto nasleduje sud. Z projektu na 18 mesiacov je 5 rokov a vysledok je aj tak trpky.

Vobec by ma neprekvapilo keby to v stavebnictve funguje podobne. Zaujmalo by ma ake referencie mala turecka firma na tento projekt. Vie niekto?

Dalsi bod je timing - klub nevie registrovat hracov, nema na vyplaty, ale zacneme miliardovu transpfrmaciu Camp Nou - nebolo by lepsie pockat 3-4 roky, upratat tie financie a s cistym stitom prehodnotit situaciu? Asi bolo ale Laportov mandat je kratky, takze plnou parou vpred, harakiri. Mozno by sme o 4 roky nemuseli byberat dodavatela ktory je zahadne lacnejsi o 30% ako zvysok ponuk.

Co sa tyka charaketeru Laportu - kecy o navrate Messiho v kampani nebolo nic len PR. Podla mna vedel se je to nerealne ale co by nespravil pre vyhru?
2025-04-02 08:39:17
Ta firma byla dost neznámá, ale stavební dozor snad funguje i ve Španělsku. Budeme rádi když se bude hrát od příští sezóny.
2025-04-02 08:47:07
Ťažko povedať, kde je pravda. Ale skôr sa zhodujem s posledným odstavcom článku. Ten stav musel byť skontrolovaný a vyhodnotený.
2025-04-02 09:03:59
V stavebníctve sa robím cez 20 rokov. Človek môže spraviť milión kontrol stavu pred rekonštrukciou, ale až keď to začne rozoberať, až vtedy sa ukáže reálny stav konštrukcie
2025-04-02 09:33:52
Nosferatu2000 Uvedom si chlapče madridský , ak chceš klamať musíš mať veľmi dobrú pamäť a to nemáš.V " stavebníctve robíš cez 20 rokov " 🤣🤣🤣. Máš 25 , ešte ti stoja tortičky v pieskovisku ?Alebo ti ich susedov Ferko zbúral ?Že to počítaš ako prax v stavebníctve?Tie tvoje príspevky , to je vrchol úbohosti.😂😂
2025-04-02 09:40:35
Nebolo to uverejnene vcera ? April ?
2025-04-02 21:14:43
Doufám, že někdo není tak hloupý a vše správně prověřil... To by byla ostuda... Bychom mohli zkrachovat ještě...