Po poslednej reprezentačnej prestávke sezóny, ktorá sa skončila v polovici tohto týždňa, FC Barcelona tento víkend pokračuje vo svojom ligovom zápolení, keď sa stretne s Las Palmas. A to je šanca pre Joãa Felixa, ktorý v drese Blaugranas podáva nevyrovnané výkony.

Ak chce Barcelona naďalej tlačiť na Real Madrid na čele ligovej tabuľky, musí v tomto zápase vyhrať. Hoci Katalánci strácajú na Los Blancos osem bodov, stále majú príležitosť zabojovať o titul. Jedným z hráčov Barcelony, na ktorých sa bude sústrediť pozornosť počas tohto zápasu, je João Felix, jeden z mnohých hráčov, ktorí čelia neistej budúcnosti na Camp Nou.

João Felix má čo dokazovať

Ako informoval madridský denník AS, João Felix má v tomto víkendovom stretnutí proti Las Palmas čo dokazovať. Očakáva sa, že Felix nastúpi proti Las Palmas v základe, keďže Xavi sa snaží rotovať svoj tím pred blížiacim sa stretnutím Ligy majstrov proti Paris Saint-Germain. Denník dodáva, že Felix sa musí proti Las Palmas osvedčiť, najmä keď sa po zranení vracia Ferran Torres.

Okrem svojho miesta v základnej zostave je v stávke aj jeho budúcnosť. Portugalský reprezentant bude mať na pamäti nedávne vyhlásenia Deca a Joana Laportu z tohto týždňa, keď povedali, že klub je otvorený jeho zotrvaniu aj v budúcej sezóne.

Hoci Felix nepatrí medzi Xaviho obľúbencov v útoku, stále by si mohol vybojovať miesto v budúcej sezóne pod novým trénerom, ak bude podávať dobré výkony v záverečnej fáze ročníka. Táto séria dobrých výkonov by sa mohla začať už tento víkend proti Las Palmas, ktoré je známe svojou pevnou defenzívou.

zdroj: as.com
foto: twitter/fcbarcelona.com

Diskusia

1 komentár
2024-03-28 06:18:40
Felix jediné čo dokázal túto sezónu je že si ma hľadať klub v qatare po sezóne