Španielske médiá nedávno informovali, že Saudská Arábia lanári Roberta Lewandowskeho na astronomický plat až 100 miliónov eur za sezónu. Všetko však nasvedčuje tomu, že Lewy nemá v úmysle opustiť Barcelonu a v budúcej sezóne klub nezmení.

Katalánsky denník Mundo Deportivo informoval o lukratívnej ponuke za Lewandowskeho, ktorá by mala prísť od saudskoarabského Al-Hilal. Arabské kluby živené zo štátneho rozpočtu nemenia svoju taktiku a naďalej majú v úmysle ťahať najzvučnejšie mená z Európy a lákajú futbalistov prehnanými platmi. Samotný Robert však trvá na tom, že nemá v úmysle opustiť slnečné Katalánsko, ktoré jeho rodinu nadchlo.

Poľský útočník momentálne žije v luxusnej vile v Castelldefels, ktorú si prenajal od Marca Bartru, ale už investoval do výstavby nehnuteľnosti v prímorskom meste Garraf, ktoré je vzdialené necelých 30 kilometrov od Camp Nou. Nebude to prvá nehnuteľnosť rodiny Lewandowských v Španielsku, keďže Poliak už vlastní dom na Malorke. Samozrejme, tento fakt sám o sebe nedokazuje, že Lewy nezmení klub, ale je určitým vodítkom. Robert aj Anna Lewandowski v rozhovoroch opakovane vyjadrili veľkú spokojnosť so životom v Katalánsku a v programe Bar Canaletes sa objavila informácia, že futbalistova manželka plánuje v Barcelone otvoriť vlastnú posilňovňu.

Podľa Bar Canaletes sa má posilňovňa otvoriť v septembri tohto roka, čo naznačuje, že Anna Lewandowska plánuje v katalánskej metropole skôr dlhší pobyt. Florian Plettenberg zo Sky Sport navyše uvádza, že Lewandowski absolútne neuvažuje o prijatí ponuky Al-Hilal. Zaujímavé je aj tvrdenie novinára, že situáciu poľského útočníka monitoruje... Atlético Madrid. Nebolo by to prvýkrát, čo by madridský klub prijal nechceného útočníka Barcelony, stačí spomenúť Luisa Suáreza, ktorý s ním po odchode z Katalánska do Atlética získal majstrovský titul.

zdroj: sky sports GER, JoanFontes
foto: twitter/fcbarcelona.com

Diskusia

Zatiaľ žiadne komentáre. Pridaj komentár ako prvý.