V katalánskych médiách sa v poslednom čase intenzívne skloňuje téma Ronalda Arauja. V relácii "Tot costa" rozhlasovej stanice Catalunya Radio sa objavila informácia, že Uruguajčan nevylúčil odchod z klubu.

Araujo bol kritizovaný po tom, čo dostal červenú kartu v zápase proti PSG, a jeho vysvetlenia neboli dobre prijaté ani verejnosťou. Rovnako ako celá záležitosť okolo výrokov İlkaya Gündoğana a reakcie Uruguajčana. Alfredo Martínez z katalánskeho denníka Sport dokonca uviedol, že Barcelona by bola pripravená vypočuť si ponuky za obrancu, o ktorého sa predtým intenzívne zaujímal okrem iných aj Bayern Mníchov. Koniec koncov, klub potrebuje na predaji významného hráča zarobiť.

Novinárka Laia Tudel v tejto súvislosti uviedla, že Araujo si nezatvára dvere pred možným prestupom. Ak hovoríme o situácii, v ktorej by ho Barcelona chcela predať, znamená to, že by sa nebránil, ak by v klube padlo takéto rozhodnutie. Uruguajčan doteraz ubezpečoval, že o odchode neuvažuje a v Blaugranas je spokojný. Uvidíme, aké budú ďalšie kroky Barcelony v jeho prípade, keďže Tudel trvá na tom, že klub mal v úmysle predĺžiť s ním zmluvu. Katalánski novinári boli donedávna dokonca celkom jednotní v tom, že Araujo je blízko podpisu novej zmluvy. Situácia je však veľmi dynamická.

zdroj: catalunya radio
foto: twitter/fcbarcelona.com

Diskusia

3 komentáre
2024-04-24 07:13:46
Nikdy by som tohto chlapca nepustil, je to srdciar čo miluje klub
2024-04-24 08:11:44
Konecne Laila je tu, uz som si o nu zacal robit starosti. Este Toni Juanmari to vylepsi a nove duo Bakara je na svete 😀😀😀