To píšem ako môj subjektívny názor ako nič v zlom ale vyjadrujem svoje názory nie názory trénera Barcelony.Tato stránka je stránka fanúšikov Barcelony a teda tu diskutujeme o klube nie ako majitelia ale ako fanúšikovia.😉
Však áno tréner ich vidí každý deň.Tak ako zato ze nehrá si môže sám svojim správaním.Flick je perfektný tréner priniesol konečne vášeň a kvalitu.Ja som spokojný zo sezónou velminaj keby už nevyhrali nič ale je tam velky progres.A dá sa na ten fotbal kukať dakedy až s otvorenými ústami 😀
Aj Xavi mal prvú sezónu majstrovsku a väčšina ho velebila. A za pár mesiacov bolo inak. Tento rok hraje Barce pekný futbal, ale trénera budem vynášať do nebies až po ďalšej sezóne.
Fort mal v sezóne toho odohrať podstatne viac, žiaľ. Hansi je super tréner, ale nemusí robiť vo všetkom vždy dokonalé a perfektné rozhodnutia. Aj on je človek a mohol urobiť s Fortom chybu.
Mám pocit, že si Flick nechává Forta jako náhradu k dispozici, to není úplně nejhorší. Ale s kým očividně nepočítá, tak je to Fati, správně! Fati má bordel v hlavě, to si musí řešit on sám, že má talent, to víme všichni, ale talent se musí realizovat, což se neděje. Myslím, že Fatiho psychicky poškodilo to, že ho ve své době považovali za nástupce Messiho.
Měl toho v sezóně Fort odehrát určitě více. Někdy místo Koundeho, aby si odpočinul, protože už i na něm se projevuje únava a taky místo Martina na pozici levého obránce měl nastupovat.
Dúfam,že mu povedal - makaj,lebo sa môžeš zbaliť.Toto si voči trenerovi nemôže dovoliť.