Najlepší a najspoľahlivejší SK/CZ informačný servis FC Barcelona
Zabudol si heslo?
Registrácia
Toggle navigation
Domov
FANZÓNA
FORCA SOCIO
Premium Fórum
Tipovačka
Kam na Barcelonu?
Fórum
Sekcie
PENYA
História klubu
Mužstvo
Kategórie
Partneri
Eshop
Sezóna
Tabuľky
Kalendár
PODCAST
Účet
Členstvo
Registrácia
Prihlásenie
Zabudol si heslo?
Registrácia
Diskusia k článku
García: Liga se rozhoduje přesně v takových zápasech
Pre pridávanie komentárov sa musíte
prihlásiť
alebo
registrovať
.
1
leo_messi10
2025-04-12 23:33:09
Souhlas...
4
maros1
2025-04-12 23:40:04
Jo, velmi neprijemny super, velmi neprijemny zapas, tazko no povinne vybojovane tri body, rozhodca vyborny 👍
1
Jergus1
2025-04-13 06:54:29
Nedivil by som sa, keby Real podal protest voči výkonu rozhodcov............z ich pohľadu.
0
leo_messi10
2025-04-13 21:20:16
Přesně...
0
maros1
2025-04-13 21:28:26
😃👍
4
Jergus1
2025-04-13 06:56:57
Včera bolo vidno po striedaní Garciu FDJ výrazné zlepšenie hry stredovej trojice. A to bolo dôležité pre získanie troch bodov.
Bleskovky
2 dni
Szczęsny najlepším hráčom zápasu s Leganes
0
Wojciech Szczęsny sa vydal po stopách Roberta Lewandowskeho, ktorý si v dueli proti Borussii siahol na ocenenie pre hráča zápasu. Poľský brankár získal podobné ocenenie v konfrontácii s Leganés. Szczęsny sa vyznamenal najmä na začiatku prvého polčasu, keď skvele vychytal strelu domáceho hráča a…
6 dní
Lewandowski najlepším hráčom zápasu proti BVB
0
Barcelona zdolala Borussiu 4:0 po Lewandowskeho double a góloch Raphinhu a Lamineho Yamala. Poľský útočník bol vyhlásený za najlepšieho hráča zápasu. Štatistiky Roberta Lewandowskeho v zápase proti Borussii Dortmund: Hodnotenie Sofascore: 8,8 (najvyššie: Raphinha - 8,9) 81 minút 2 góly 1…
9 dní
Gavi najlepším hráčom zápasu proti Betisu
0
Barcelona ukončila zápas proti Betisu s určitou mierou nespokojnosti. Ako útechu si cenu pre najlepšieho hráča stretnutia odniesol jej hráč Gavi. Záložník Blaugransa otvoril skóre v 7. minúte zápasu, keď využil chladnokrvnú prihrávku Ferrana Torresa. Gavi si sám pripísal 2 kľúčové prihrávky a…
16 dní
Lewandowski najlepším hráčom zápasu proti Girone
0
Barcelona vyhrala nad Gironou 4:1 po góloch Roberta Lewandowskeho (2), Ferrana Torresa a Krejčího vlastnom góle. Poľský útočník bol vyhlásený za najlepšieho hráča zápasu. Štatistiky Roberta Lewandowskeho v zápase proti Girone Hodnotenie podľa sofascore: 8,2 (najvyššie: Lamine Yamal - 8,7) …
články
1588
prečítaní
Šatňa Barcelony je čoraz izolovanejšia
1333
Wojciech Szczęsny: Ani ste ma nenechali sa zahriať, išli sme rovno na Ter Stegena
1208
Borussia Dortmund verí v zázrak: Pomstíme sa
1109
Hansi Flick: Kráľ Madridu
906
Najstráženejšie tajomstvo Hansiho Flicka
839
Szczęsny naháňa rekord Johana Cruyffa v zápase s Dortmundom
838
Hansi Flick chce, aby Barcelona predĺžila zmluvu so štyrmi hráčmi
805
Ter Stegen: 4 gól na Anfield od Liverpoolu bol tým najhorším inkasovaným gólom v mojej kariére
798
Našiel Flick náhradu za Alejandra Baldeho v rezervnom tíme? [VIDEO]
781
Hansi Flick zvažuje minimálne tri zmeny v zostave Barcelony proti Dortmundu
nové
komentáre
Pesimistické prognózy v prípade Baldeho
"Aj keď Balde v tejto sezone išiel rapídne hore, stále je to pre mňa veľmi nekonzistentny hráč.…"
15.4.2025 01:01
7
komentárov
Hansi Flick situácii v bránke: Vo futbale sa veci môžu rýchlo zmeniť
"Jak tipujete Inter - Bayern? Já si myslím, že postoupí Inter."
14.4.2025 23:50
1
komentárov
Tréner BVB: Zázraky sa dejú
"Zítra doufám nebudou..."
14.4.2025 23:49
3
komentárov
Na drese pre El Clásico bude nakoniec americký raper
"Dobrá voľba, ale nech tam je aj Taylor - hlavne nech nám prinesie šťastie."
14.4.2025 23:05
5
komentárov
Wojciech Szczęsny: Ani ste ma nenechali sa zahriať, išli sme rovno na Ter Stegena
"Veľmi ho cením, že sa namiesto pokojného dôchodku rozhodol vrátiť k futbalu, v Barcelone je na…"
14.4.2025 23:03
4
komentárov
Barcelona neplánuje v lete investovať do kľúčovej pozície; bude sa spoliehať na existujúce možnosti
"Preco tu vobec pisu ze by barca potrebovala CDM🤣🤣 to je pozicia co potrebujeme najmenej. Najviac ST…"
14.4.2025 23:03
12
komentárov
Prihlásenie
Nick:
Heslo:
Zabudol som heslo / Mám problém s prihlásením.