Flick chcel posilnit ofenzivu a Garcia je lepsi nahravac, cize on sa presunul na Araujove miesto a Frankie siel na pivota miesto Garciu. Araujo zahral ok. podobne striedanie Hansi uz spravil predtym
Z čoho posudzuješ, že Garcia je lepší nahrávač ako Araujo? To si si nevšimol kopec nepresných prihrávok hlavne v 1. polčase, kedy hral v zálohe? Oveľa lepší bol Garcia pri ukazovaní rukami, kam treba loptu posunúť. Ale vypýtať si loptu pohybom a tvoriť, na to Garcia nemá.
nahravat v zalohe je ine ako rozohravat z obrany. a garcia je lepsi nahravac ako Araujo. Araujo je v tomto najlslabsi z nasich stoperov. cudujem sa, ze to spochybnujes, lebo toto vidi kazdy. tym nezhadzujem Arauja, ani nahodou. je to skvely stoper so skvelymi schopnostami.
Jj na Fermina nedam dopustit, ale obcas vyzera, ze ma iba jeden prevodovy stupen:D ked staci s citom zahrat loptu on to naprasi vedla brany. este aj Gavi v porovnani s nim vyzera, ze vie udavat tempo hry:D
Skvělé 3 body a šťastný vlastní gól. Zápas v nabitém programu nebyla žádná fantazie, ale hrát do betonu není lehké, nějaké šance byly a hlavně se počítají 3 body.
Dnes su hracmi zapasu Inigo, Vojto, Pedri. Frenkie sa vratil na svoju uroven, s nim to v strede pola opat dostalo štábnu kulturu. Dnes tam vsetci behali do 94. minuty je vidiet, ze fyzicky su namakani, snad nepribudnu dalsie zranenia. Fans mozu byt pokojnejsi, ze proti Borussii mame naskok a hracov bude mozne striedat za priazniveho vysledku... Olmo sa nam dalsi tyzden bude hodit ako sol.
pridal by som Raphinhu. ten jeho zakrok na konci prveho polcasu nam mozno zachranil zapas, brusil travnik do konca zapasu, po jeho centri padol vlastny, ale ak by nepadol, tak smeroval presne na Lewu. a mal viacero dalsich skvelych momentov
ja dufam, ze Pedri a Lamine zacnu na lavicke v zapase s dortmundom. tam nam staci neprehrat a oddych by im padol vhod. dnes podla mna bolo na Yamalovi vidiet unavu, nie len fyzicku, kedy nevladal sprintovat, ale aj mentalnu, ked jeho rozhodnutia boli pod jeho standard
Dnes musím povedať, že najlepší výkon podal rozhodca. Konečne jeden normálny rozhodca, ktorý aj napriek množstvu zákrokov zvládol zápas bez VAR a bez chýb.
Áno , konečne rozhodca, ktorý dodržiaval pravidlá, nie žltá až po x- tom faule ,ale hneď , to filmovanie Leganes bol na smiech. Pri dnešných kamerách... Super , dúfam , že o LA lige bude rozhodnuté už pre El Classicom
ja dufam, ze Pedri a Lamine zacnu na lavicke v zapase s dortmundom. tam nam staci neprehrat a oddych by im padol vhod. dnes podla mna bolo na Yamalovi vidiet unavu, nie len fyzicku, kedy nevladal sprintovat, ale aj mentalnu, ked jeho rozhodnutia boli pod jeho standard