Ešte stále si myslíte že musíme predať FDJ kludne aj za €40M?
Hovoril som že, ked sa FDJ dostane po polročnom zranení späť do formy bude vedla Pedriho klúčový v rozhodujúcej fáze sezóny. Títo dvaja sa vedla seba brutálne doplnajú
FDJ ako som to už písal v inej diskusii v momentálnej forme predať by bola obrovská hlúposť. Veľmi dobre si rozumie s Pedrim a jeho kvalita sa ukazuje v každom zápase, ako dokáže vyviesť loptu až k súperovmu pokutovému územiu.
marke7 absolútne s tebou súhlasím. Raphinha bol včera po repre pauze akosi "mimo". Také šance ako včera zahodil v zápasoch do repre pauzy s prehľadom zakončoval gólom. Dúfam, že sa opäť dostane do pôvodnej formy. Yamal včera hýril aktivitou ale strašne veľa lôpt stratil prehnaným kľučkovaním. Mal by sa viac sústrediť na kolektívnu hru, nie na seba len aby sa blisol gólom. Góly ešte vo svojom živote dá veľa, ale mal by viac myslieť na mužstvo.
Raphina mal asi v hlave stále záspas s Argentínou a silou mocou sa chcel sám presadiť... v ďalších zápasoch ho to snáď opadne... a možno aj zlatá lopta mu híri v hlave...
nie len zapas, ale aj obrovsku vlnu kritiky ktoru na seba sam zoslal nestastnymi a pravdepodobne neuvazenymi vyrokmi a potom prisla tazka prehra a dalsia kritika. verim, ze sa oklepe
A este ma nahneval to ako sa spraval ked ho striedali. To urazenie sa. Ja chapem, ze kazdy chce hrat zapasy a aj taketo vyostre3ne. Ale treba aj respektovat trenera
No ja to vnimam tak, ze ked ma loptu DeJong hlavne na vlastnej polovicke mam v zaludku velmi neprijemne pocity.... Myslim, ze aj vcera tam bol taky pruser ktory mohol skoncit golom v nasej sietke. Ak by mal byt on jediny tvorca hry bola by to katastrofa podla mna. Rovnako ho vnimam ako uzasnu brzdu. Ale suhlasim s tym, ze popri Pedrim sa vie zviezt. Rafina myslim pojal boj o individualne trofeje po svojom - zial. Lamin strelba , no panecku to keby vybrusil to by boli vinkle
Yamal sa vytratil po tom faule, myslím že správne striedanie, chcel hrať ale asi mal v hlave už tú bolesť a riziko.
Do faulu hral neskutočne, hlavne prvý polčas, at nuveriteľné s akou ľahkosťou likvidoval obranu, mohol mať kľudne aj gól a ďalšie asistencie...
snapshot, vytratilo sa cele muzstvo v 2.polcase. tolko pokazenych jednoduchych prihravok sa len tak nevidi. hluchych atletov sme posadili na kona. napriek tomu mal rafa prihrat do prazdnej a bol by klud. ten bol vcera strasny..
Na akého koňa? Za celý zápas nemal Tek jediný zákrok, najväčšiu šancu mal Sorloth, čo dal vedľa. A paradox je, že po tých hrubých zákrokoch na členky našich hráčov bol pomer faulov 11:22 v náš neprospech. Celý zápas sa nedá odohrať v brutálnom tempe. Ja som maximálne spokojný, na Metropolitano sa nevyhráva často a my sme to dokázali 2x za krátku dobu.
Mne sa to nezdalo. Araujo zapadol dobre a praveze priniesol silu, ktora chybala Cubarsimu. Na Sorlotha ho bol otreba.,
Najma na konci, pred poslednym rohovym kopom predsa boli 4 hraci ATM a sam Araujo a odohral to na roh z vysokej lopty. Ja som spokojny s tym striedanim
Raphinha mal v hlave argentinu a jeho vyhlasenie. Nebol dobry vobec. Rozudel medzi nim a yamaloˇ je ze ked obaja sebcia tak jeden z nich je aspom brutalne kreativny a je zaklad kazdeho golu a akcie ale ten druhy(rapha) kedze nevie driblova tak ak spravi zle rozhodjutie ako napr zasebci a neda gol tak jeho prinos(ofenzivny prinos) je 1/10
Hovoril som že, ked sa FDJ dostane po polročnom zranení späť do formy bude vedla Pedriho klúčový v rozhodujúcej fáze sezóny. Títo dvaja sa vedla seba brutálne doplnajú
Ja myslím že odohral fajn zápas,určite aj čosi pokazil,ale spravil kopec skvelej roboty.
Do faulu hral neskutočne, hlavne prvý polčas, at nuveriteľné s akou ľahkosťou likvidoval obranu, mohol mať kľudne aj gól a ďalšie asistencie...
Najma na konci, pred poslednym rohovym kopom predsa boli 4 hraci ATM a sam Araujo a odohral to na roh z vysokej lopty. Ja som spokojny s tym striedanim