Kuriózní. První poločas měli hoši drtivou převahu, ale s bídou vyrobili 1 gól, načež jim Girona picla taky 1 gól. Ve druhým poločase převaha Barcy výrazně poklesla, ale začala střílet góly.
Na zápase jsem byl osobně a přesně to vystihuje mizap, ovšem obrovské zklamání je ve fandění lidí na tribunach... hodně smutné a tím pádem velký dík za výkony týmu v této sezóně 🙏 Teď to splachujeme Plzni v místní, německé hospodě 😁
Hodnocení mi přijde přehnané když zhodnotím jeho celkový výkon. Za mě nepředvedl vyloženě nic extra navíc a navíc defenzivně nepůsobil moc jistě. Díky němu a Fermínovi byla levá strana komplet odstřelená do útoku. U Fermína to chápu, protože je CAMko a ne LW.
Souhlas s maros1, já bych řekl, že dokonce jeden z nejslabších. V létě to bude chtít výměnu...
To nepochybně, jenomže to stále za mě nestačí na Barcelonu... Chyby nedělá, ale působí v defenzivě strašně nejistě. Ofenzivně taky nic moc. Spoustu balónů zbytečně zakopává do autu. Spolehlivé výkony podává proti týmům typu Girona, atd. My chceme v budoucnu vyhrát LM. A tam na týmy jako Girona úplně nenarazíš. Musíš brát v potaz, že se Balde může zranit. A my potřebujeme hráče, který by ho mohl nahradit i v LM a to Martín rozhodně není... Jakmile by narazil na lepší tým, tak by začal mít problémy. To stejné si myslí i Oli...
Souhlas s maros1, já bych řekl, že dokonce jeden z nejslabších. V létě to bude chtít výměnu...
To nepochybně, jenomže to stále za mě nestačí na Barcelonu... Chyby nedělá, ale působí v defenzivě strašně nejistě. Ofenzivně taky nic moc. Spoustu balónů zbytečně zakopává do autu. Spolehlivé výkony podává proti týmům typu Girona, atd. My chceme v budoucnu vyhrát LM. A tam na týmy jako Girona úplně nenarazíš. Musíš brát v potaz, že se Balde může zranit. A my potřebujeme hráče, který by ho mohl nahradit i v LM a to Martín rozhodně není... Jakmile by narazil na lepší tým, tak by začal mít problémy. To stejné si myslí i Oli...