Je to nas Boh,ale nikto nemoze byt viac ako klub. Rozluckovy zapas,mozno symbolicky par minut (do 10min,),ale uz by som tento list otocil. Je tu nova generacia,novy trener a aj novy styl. Davnejsie som chcel vidiet spolupracu Pedri-Messi,ale v roku 2026 uz asi nie. Sme teraz dobri,lebo kazdy jazdi,lieta a aj brani... To nas Boh robit nebude.
Čo taký Modrič, ktorý hrá naďalej v Reale? Veľmi špekulujete nad tým otočiť list, lebo nová generácia. Veď by Messi nehral vkuse a ešte je to sakra Messi, najlepší v histórii. Stále by mal čo ponúknuť. O čom je futbal ak nie o takých momentoch. Každý nový deň Messiho v drese Barci pokým neukončí kariéru by bolo len požehnaním pre moje oči a Barcelonské srdiečko.
Zmluvu mal na stole pred Copa america v juni,nechal to na otca,ktorý si kládol neuveriteľne podmienky,napr.lietadlo....ale aj tak sa dala v júni urobiť,ake s*ali na to .....
Messiho nebolo treba rychlo tlacit k podpisu pretoze podla laportu, bolo vsetko v poriadku, zmluva sa pripravuje a messi ju podpise. Ziadne lietadlo ani udajne neuveritelne podmienky v tom nehrali ziadnu ulohu. Ked sa messi vratil z juznej ameriky, bolo mu a aj celemu svetu oznamene ze si ho klub nemoze dovolit.
Messi sa najprv pripravoval na copa america, hned potom mal dovolenku a po nej mal v plane prist naspat do barcelony a podpisat zmluvu. Aky mal dovod ju podpisovat skor ked mu laporta sluboval ze je vsetko v poriadku? Messi mal vidiet do uctovnictva klubu, do jednani s CVC alebo mal mat vestecku gulu v ktorej by videl ze laporta je klamar? Ak by messi vedel co sa stane, tu zmluvu by podpisal ovela skor.
Je celkom vtipné, že komplet všetci ľudia ktorí s tým mali čo do činenia hovoria jednu jedinú verziu. Ale tu na fóre sa nájdu stále odborníci ktorí majú svoje zaručené zdroje a prídu stále s novšími príhodami ako Messi chcel lietadlo, či raketu, či unimobunku na mesiaci 😃
Predĺženie zmluvy bolo na stole rok. Nepodpísal, dohoda padá. Bežná prax všade vo svete. Stačilo 2x či koľkokrát tam dať na papiere podpis a hotovo. Záležitosť max 5 minút. Kuriéri existujú, ak by aj nie, niekto z klubu by za ním s tou zmluvou pricestoval.
Chigo..pises o tom,co chceme vsetci. Ale obavam sa,zeby si zbytocne kazil reputaciu,chapes ? Messi je pre mna najlepsi hrac vsetkych cias ,spolu s Diegom,kym nefetoval.
Muzstvo funguje absolutne naherne pod Hansim. 2026 sa vrati Messi a nemusi to vobec vyjst! Nemusi zapadnut ako by sme chceli. Takto je Boh a nech nim ostane. Rozluckovy zapas a vybavene.
Ma aky post by si ho dal?? Miesto koho? No pod len tak z predele a daj zostavu s nim a nasimi hracmi a je rok 2026.
CAMko/falošná 9, obe nie nutne základ, hoc aj keby len z lavičky. Miesto by si našiel. Všetci na to pozeráte z pohľadu teraz máme dobrý tím a máme šancu na trofeje. No ja sa pozerám trochu aj cez to. A čo že trofeje? Trofeje boli a budú. Messi za pár rokov už nebude. Ja by som si ešte Messiho v Barce znova asi užil aj viac než kde akú trofej a to tú LM už dlho chcem. Ideálne by som chcel pre Messiho ešte tú 5. LM, ale to už tak bokom. Podstata je v tom, že trofeje nie sú všetko a určité futbalové momenty, dedičstvo a Messiho skutočná rozlúčka sú mi cennejšie.
Pokud se bude chtít Messi vrátit, myslím si že se tak stane. Pokud to bude skutečně chtít. Co stálo za neprodloužením smlouvy netuším, ale rozhodně si nemyslím, že by ho tady Laporta za žádnou cenu nechtěl. Takže Laporta nebude překážkou případného návratu.
Chápu vás oba kluci, snadhladom i CHIGO, ale myslím si že i hodně mladých kluků kteří přišli do prvního týmu v posledních třech letech by si chtěli ještě s Messim zahrát. Jsem zvědavý jak to dopadne, ale spíš se přikláním k verzi, že jestli nepřijde Messi od podzimu 2025, tak už nepřijde.
Muzstvo funguje absolutne naherne pod Hansim. 2026 sa vrati Messi a nemusi to vobec vyjst! Nemusi zapadnut ako by sme chceli. Takto je Boh a nech nim ostane. Rozluckovy zapas a vybavene.
Ma aky post by si ho dal?? Miesto koho? No pod len tak z predele a daj zostavu s nim a nasimi hracmi a je rok 2026.
Chápu vás oba kluci, snadhladom i CHIGO, ale myslím si že i hodně mladých kluků kteří přišli do prvního týmu v posledních třech letech by si chtěli ještě s Messim zahrát. Jsem zvědavý jak to dopadne, ale spíš se přikláním k verzi, že jestli nepřijde Messi od podzimu 2025, tak už nepřijde.