Mňa to napadlo aj pred rokom s PSG… naozaj s takou silou a dominanciou akú sme preukázali proti Realu, Bayernu, Atleticu nemožeme takto riskovať… lepší tím by to využil lepšie a zase by bolo po celom ročníku LM!
Jeden inkasovaný gól nám ju nevezme, jedna ČK skor áno!
tak ale cubarsi nešiel do toho suboja s myslienkou ze by ho mohol prehrať. proste si robil svoju robotu a isiel do toho naplno, bohuzial, nevvyslo. co ma akoze zastavit a nechat utocnikovi cas aj priestor aby zakoncil? dobre spravil, co spravil. tento raz nevyslo, nabuduce si bude pocinat skusenejsie a moze mu to vyjst.
Píšou - už v prvých akciách zápasu sa Barça nechala zaskočiť - proboha, toto se jim opakuje příliš často v kdejakým zápase, soupeři už dávno vědí, že je dobrý v prvních minutách na Barcu tvrdě zaútočit, dokud oni jsou ještě v maximální síle, kdežto Barca naopak ještě spinká, jak má Barca ve zvyku. Kurva, Flick by si měl tohoto momentu konečně všimnout!!!!
o com to hovoris? ake prizabijanie, aky sviniar? iba som povedal ze podla mna by Pena nechytil to co Wojto a od trenera to bolo spravne rozhodnute, ze mu dal plnu doveru a minutaz
Sobec Lewandovski vzal Yamalovi jistý gól. Viděl jsem několik záběru z ruznych uhlu, Yamal tam měl otevřenou dálnici bez brankaře a bránicich hráčů pro lehkou střelu levačkou v klidu ....
Ale čosi. Flick tomu vôbec nerozumie. Najviac tomu rozumie miestne podtatranské konzílium. Buďme radi, že miestni odborníci ešte Lewu nevyhodili z Barci a radšej mlčme, lebo na najbližšom sympóziu v Hnúšti tak urobia.
Raphinha je velmi platný aj do defenzivy . Srdciar . A pedri masterclass zase a zase . Wojtek predviedol včera výkon ako ter stegen nikdy v kariére. Za mna Ked zostane je to jednotka aj před ním
Yamal keby nemusel nahrávat Lewovi,,,tak by dal každý zapas 2 goly,Flicko mu asi zakázal dávať goly,,lebo Lewa že strelec,,
ale nulový,bez Yamala a Rafu,nulový,,a vo všetkom
Petros: konečne niekto, kto si všimol Pedriho nepresné prihrávky hlavne v prvom polčase ich bolo veľa, v druhom sa zlepšil a bol skvelý. Musí to dávať celý zápas, nie len polčas.
Presne tak. Včera som napísal, že neprehrame a bol by som vďačný aj za remízu. To čo naši chlapci včera predviedli bolo niečo nevídané. Zaslúžia si pochvalu a nie hejt.
Jeden inkasovaný gól nám ju nevezme, jedna ČK skor áno!
Rapha,Pedri- neuveriteľní....
ale nulový,bez Yamala a Rafu,nulový,,a vo všetkom