Pavlidis odstrčil rukou Frenkieho a získal loptu, ináč by to Frenkie odhlavičkoval. A nebola by žiadna červená.
Neviem prečo, ale takéto situácie rozhodcovia púšťajú napriek zjavnej krivde a stáva sa to zápas čo zápas.
Podľa mňa faul na Frankie de Jonga nebol , väčšinou sa takéto fauly nepískajú . Frankie nemal reklamovať ale okamžite sa sústrediť na hru . Zákrok Cubarsiho nebol vôbec na červenú kartu ,najprv vypichol loptu útočiacemu hráčovi ,ktorý potom spadol ,to znamená maximálne žltá karta a priamy kop na bránu a preto si myslím že rozhodca mal v úmysle poškodiť FC Barcelonu a bol zjavne na strane domácich .
Faul to bol jednoznačne to že sa nepiskaju je druhá vec .....ale je čudné že v 16 sa hľadá aj kontakt 1 MM a mimo 16 sa nepiskne jasný faul čo viedol k červenej .... Chce to nastaviť meter a držať sa ho pretože je veľký rozdiel čo sa píska v 16 a čo mimo ....a červena za mňa jasna pretože aj keby zasiahol cubarsi prvú loptu neodzbrojil hráča ktorý mohol ďalej pokračovať na bránu - prerušenie čistej gólovej šance cervena
hráč vo výskoku nemá oporu, nestojí na zemi, takže stačí postrčiť, čím faulujúci získava výhodu, iné by bolo keby fdj stál, tam by sa nič hrozné nestalo
drahý abba, netáraj, niekoľkokrát opakovaný záznam ukázal, že cubarsi sa lopty nedotkol, bol to jasný faul, som zvedavý, ako by si utekal brániť, keď do teba strčia a máš čo robiť, aby si si uchoval rovnováhu, asi máš šikmouhlú obrazovku alebo posunuté videnie
Tyvole hráč je ve výskoku ! Neovlivní svoje tělo, ale soupeřící jakýmkoliv pohybem však ano. Tam stačí uplně drobný přistrčení a jdeš uplně jinam. Každopádně některý rozhodčí to pískne jiný ne :).
Praveze Fermin neurobil to iste, obrovsky rozdiel je v tom ze Fermin v zapase s Bajernom cuvajuceho hraca oprel zo zadu rukami, kdezto De Jonga super regulerne odstrcil !!!
faul to bol, ale pamatam si ked Fermin takmer rovnako potlacil obrancu bayernu, tiez sa nepiskalo a dali sme gol.
ako pisal abba Frankie nemal roztahovat ruky, ale pokracovat v hre mozno faulovat hraca ktory unikal.
ta cervena mi pripomenula minuly rok s PSG. tentokrat do dopadlo dobre, ale nemuselo.
mame naozaj dobru fazonu a keby sme ju mali minuly rok, tak dost mozno udrzime vysledok aj s PSG
podla mna by sa to ale malo piskat, lebo ked potlacis rukou niekoho na krize vo vyskoku tak sa proti tomu neda nijak branit, latko ho odsunies. keby ho bosunul telom, tak nie, ale toto je faul rukou.
teraz hrozne kecas. pozri si to este raz. normalne ho Fermin odstrcil rukami do krizov ked skakal na hlavicku, ktoru by inak bezpecne mal. takmer identicka situacia s tym sa stalo vcera.
Za mňa, to bol klasický vzdušný súboj vo futbale, ktorých je v zápase XY. Za mňa to rozhodne nebolo na odpískanie. Ak by rozhodcovia mali pískať takéto kontakty, hra by bola totálne rozkúskovaná. Podľa mňa to rozhodca vyhodnotil správne, myslím teraz aj tú redku. Našťastie to tentokrát pre nás nedopadlo fatálne a dali sme ich!
Neviem prečo, ale takéto situácie rozhodcovia púšťajú napriek zjavnej krivde a stáva sa to zápas čo zápas.
Kde jsi přišel na to, že první zahrál balon? Vždyť se ho ani nedotkl
ako pisal abba Frankie nemal roztahovat ruky, ale pokracovat v hre mozno faulovat hraca ktory unikal.
ta cervena mi pripomenula minuly rok s PSG. tentokrat do dopadlo dobre, ale nemuselo.
mame naozaj dobru fazonu a keby sme ju mali minuly rok, tak dost mozno udrzime vysledok aj s PSG
A ešte k tomu je to aj trochu zbabelé, fair play dostáva na frak.