Pre pridávanie komentárov sa musíte alebo registrovať.
Marian Premium
2025-03-06 07:32:43
Pavlidis odstrčil rukou Frenkieho a získal loptu, ináč by to Frenkie odhlavičkoval. A nebola by žiadna červená.
Neviem prečo, ale takéto situácie rozhodcovia púšťajú napriek zjavnej krivde a stáva sa to zápas čo zápas.
2025-03-06 07:32:51
jasny faul. neni o com...dokonca z toho ziskal vyhodu sam faulujuci hrac
2025-03-06 07:59:27
Keď Fermin bojoval o loptu a zasiahol nohu bola z toho červená. Niekedy tým pravidlám nerozumiem
2025-03-06 08:16:00
Podľa mňa faul na Frankie de Jonga nebol , väčšinou sa takéto fauly nepískajú . Frankie nemal reklamovať ale okamžite sa sústrediť na hru . Zákrok Cubarsiho nebol vôbec na červenú kartu ,najprv vypichol loptu útočiacemu hráčovi ,ktorý potom spadol ,to znamená maximálne žltá karta a priamy kop na bránu a preto si myslím že rozhodca mal v úmysle poškodiť FC Barcelonu a bol zjavne na strane domácich .
2025-03-06 08:18:15
Fermin proti Bayernu urobil to iste pri 2.gole, kolkokrat to urobil Haaland. Neni to utocnikova chyba ze FDJ je v suboji slaby ako caj.
2025-03-06 08:30:23
FDJ sa predvádza ako panenka na výlete pričom jeho spoluhráči bojujú ako levy .
2025-03-06 08:56:48
faul to bol, ale pamatam si ked Fermin takmer rovnako potlacil obrancu bayernu, tiez sa nepiskalo a dali sme gol.
ako pisal abba Frankie nemal roztahovat ruky, ale pokracovat v hre mozno faulovat hraca ktory unikal.
ta cervena mi pripomenula minuly rok s PSG. tentokrat do dopadlo dobre, ale nemuselo.
mame naozaj dobru fazonu a keby sme ju mali minuly rok, tak dost mozno udrzime vysledok aj s PSG
2025-03-06 09:53:00
Za mňa, to bol klasický vzdušný súboj vo futbale, ktorých je v zápase XY. Za mňa to rozhodne nebolo na odpískanie. Ak by rozhodcovia mali pískať takéto kontakty, hra by bola totálne rozkúskovaná. Podľa mňa to rozhodca vyhodnotil správne, myslím teraz aj tú redku. Našťastie to tentokrát pre nás nedopadlo fatálne a dali sme ich!