Nuž. Ak by som mal tú moc zrušiť jedno pravidlo, tak okamžite zruším prekážanie vo výhľade brankárovi posudzované ako offside. Neuveriteľná blbosť.
A keď sme pri offsidoch. Určite by som vrátil späť posudzovať offsid podľa postavenia nôh na trávniku. Hotovo. Bežne sa stáva, že útočiaci hráč má nohy na zemi pol metra za obrancom, ale rameno má centimeter pred ním. Offside, žiadny gól. Strašná kravina.
S tými nohami úplne súhlasím hráč je v predklone lebo sa chystá do šprintu a už to berú ako off pre rameno rozhodovať by mali nohy určite, ale zas s tým o bráneni vo výhľade nesúhlasím sú situácie kedy zmatie brankára tak postavený hráč ak keď do hry nezasiahne aspoň ja to tak vidím
lool takze ak tam ide o pravdepodobnost ze da gol tak potom nemoze byt nikdy cervena lebo vzdy je tam pod 50 % 🤣 Lahoz musi len nieco hovorit aby sa na neho nezabudlo a cim kontroverznejsie tym leopsie city clickbait
Jednoducho ten hráč bol posledný, zrejme fauloval a tým pádom to bolo zaslúžená červená. To, že to bola blbosť, keďže Olmo nie je najrýchlejšie hráč a k strele by sa nedostal, je vec druhá.
Další z těch, kteří nemohou unést konec kariéry a potřebují se zviditelňovat. Olmo byl jasně rychlejší a kolem něj nikdo. Jestli by ho ještě někdo dostihl či nikoliv se už nedozvíme, stejně jako to, jestli by dokázal šanci proměnit.
Nejde o to na koľko % by z toho bol gól, ale do akej šance sa rútil. Olmo siel jasne sam na golmana. Minulý rok sme kvôli tomuto vypadli z LM a tiež sme to museli prijať.
Tento tu Lahoz si môže podať ruku s Tebasom obaja sú rovnakí pacienti kým sa im neprikyvuje tak je/bolo zle len rozdiel je ten ze Lahoz už skončil (chvalabohu) nech hučí a drista tie svoje kraviny, žiaľ Tebas kyslé vždy tam kde kysol a dlho aj bude, len k tomu ex rozhodcovi sam tréner Sociedad povedal ze bola tam chyba a ze s CK úplne súhlasí bol tam faul a gólová šanca zmarena posledným hráčom a Olmo ci uz je tak ci onak rýchly bol prvý pri lopte v súboji a šiel by sam na bránu tak nie je o com
Aha,takze ked pojdem sam na branku a posledny hrac ma sfauluke 40m od branky,tak to faul nie je,lebo do ciela zostava este 40m a to uz by som urcite nedobehol.Kurva to ma logiku.Lahoz by mal radsej picu drzat,lebo to co predvadzal pocas kariery bol toez niekedy kvalitny grc.
A keď sme pri offsidoch. Určite by som vrátil späť posudzovať offsid podľa postavenia nôh na trávniku. Hotovo. Bežne sa stáva, že útočiaci hráč má nohy na zemi pol metra za obrancom, ale rameno má centimeter pred ním. Offside, žiadny gól. Strašná kravina.