Pre pridávanie komentárov sa musíte alebo registrovať.
2025-01-23 14:33:22
Bolo by mi v podstate skoro jedno, že či Fati, či Rashford, hoc Rashford by teraz toho odohral asi viac ako Fati. Lenže keby sme Fatiho obnovili na pôvodnú úroveň, tak by sme z toho mali väčší úžitok ako z polročného hosťovania Rashforda, lenže ja osobne som už nad Fatim zlámal palicu. Neverím mu už.
2025-01-23 14:36:07
Hurá, otváram Dunaj.
2025-01-23 15:57:10
Uvidíme ci sa fati dostane aspoň na nejakú úroveň lebo zatiaľ sa nedostal ani na úroveň nejakého klubu druhej španielskej ligy a toho nechcem urážať.Podla mňa je fati fail a chyba je ho držať.Mozno sa mýlim ale barcelona potrebuje rýchleho hráča na hrot lewandowsky nemôže hrať každý zápas do konca sezóny a rashford mohol byť dobrá kvalita do predu.
2025-01-23 16:35:39
S Fatim je už koniec. Ak by sa sám nad sebou poriadne zamyslel, tak by mu malo dôjsť, že v Barci nemá šancu hrať a ani to, že už sedí iba na tribúne mu neotvorilo oči? Tak potom je tento človek ako profesionálny futbalista na konci nielen kariéry ale aj na konci zdravého rozumu. Malo by mu byť jasné, že najlepšie pre neho by bolo odísť do iného klubu, hoci aj do druhej ligy kde by hral a nesedel na riti na tribúne. Lenže on je posadnutý Barcou aj keď je jasné, že na Barcu nemá. Škoda ho, ale mal by sa nad sebou poriadne zamyslieť.