Pre pridávanie komentárov sa musíte alebo registrovať.
Radovan Premium
2025-01-23 12:38:34
Novinari uz vedia aj akym tonom mu co presne Flick povedal, to je parada
2025-01-23 12:40:11
Na rovinu poviem, že som bol ešte do leta viacmennej jeden z najväčších zástancov Fatiho, ale teraz ma už asi len serie ... čo robil od leta dpč, že si nechodil po rady. Za mňa už je neskoro.
Dobre 2-3 roky čakám na to, že si Fati dupne po stole, dá si motivačnú facku a konečne začne poriadne makať a nie len vyklusávať ... je mi jedno, že ma strach zo zranenia, ale kým nezačne viac makať a hrať viac energetický, tak je vôbec jedno, či je zranený v nemocnici, alebo vysedáva na tribúne. V oboch prípadoch je nám potom tak na veľké 💩
2025-01-23 14:03:42
Fati je psychicky na dne v prvom rade musí hrať ale vybrať si mužstvo ktoré mu sedi a nie ísť do PL kde je to tvrdé za mňa by mal ísť do druhej polovici LL dostat teda tabulkovo alebo možno Francúzsko alebo Holandsko jemu sedenie a oduvanie sa a frustrácia na lavičke nepomôže a Hansi tiež nemôže z ľútosti ho postaviť v profi športe to nejde
2025-01-23 15:06:47
Fati sa bál polroka spýtať Flicka, čo má zmeniť. Po pol roku mu Flick povedal aby sa prestal báť :) : ) :)
Už fakt nie je o čom písať.
2025-01-23 18:02:23
Všichni my i v klubu víme jaké je hlavní gro toho že brečí aby zůstal, a chce se tu prosadit. Ta jeho nechutná smlouva a prachy. O nic jiného nejde, on to ví, jeho rodina to ví, jeho agenti to ví. Nic lepšího mu neseženou. A on výrazně nechce slevit(Nedivím se mu). Na druhou stranu je mu asi u prdele že většina fanoušku ho má za totální močku bez špetku sebereflexe. Ale ruku na srdce každý z nás by to taky udělal.
Jako hráč je to mrtvola. Nemá pohyb, hlava ho nepustí, koleno ho nepustí. Rychlost šíleně ztratil, klička mu nic neříká, 1v1 totalní katastrofa. I Flick ví že je mu k hovnu ale asi mu to přímo neřekne.
Škoda dřív sympaták ted už jen ždímač mrtvola kterému je fotbal doslova už u prdele :).