V situaci, jaké jsme, lepší posilu než prodloužení smlouvy s Ronaldem neseženeme. Laporta by měl udělat vše proto, aby byly obě strany finančně spokojeny, a snažit se ho u nás udržet. Věřím že si to horší období už vybral a stejně jako Pedri bude pod Flickovým týmem bestie, bez dlouhých zranění. Nechat odejít takovou skálu a bojovníka jako Ronald by byla sakra škoda! A vy pisálci (mordoristé/hateři) kteří nepíšou o ničem jiném než jeho chybě v LM se zkuste podívat, na celou jeho dosavadní kariéru u nás. S Cubarsim můžeme mít podobnou dvojici jako P/P. A pokud opravdu přijde Tah, budou všichni o to více bojovat o místo v sestavě. Pro klub jedině dobře.
Ved mame výbornú dvojicu Cubarsi - Martinez a tah bude bojovať tak isto o miesto... za posledných 2,5 roka má Araujo kvôli zraneniam vynechanych vyše 50 zápasov, to je skoro jedna sezóna! sympatie bokom v jeho prípade ako s Dembelem...
Aj futbalisti sú len ľudia a ľudia občas chyby robia. Rozdiel je či si ich vedia priznať a poučiť sa sa z nich. To ako sa vtedy k tomu postavil on po zápase s PSG, sa mne osobne nepáčilo a dosť ma to sklamalo.
Tiež by som bol za to, aby neodchádzal, no úprimne ma svojím postojom opäť sklamal… Však zostanem a bojujem o lepšiu zmluvu aj o miesto v zostave a nie toto…
Samozrejme bude chýbať, ale kto tu nechce hrať a pobiť sa o miesto, nech ide. Ale určite by som mu to neuľahčil znížením prestupovej sumy, min. 65M. A v tejto chvíli je úplne jedno, aké sú dôvody...
Rasto Araujovi myslim za rok a pol konci zmluva. Vzhladom na to nam zanho ziadny klub neda tolko, kolko je jeho skutocna hodnota (za mna 70-80mil). Ak chce Araujo odist neni ina moznost ako ho predat, ale je to dalsi nahovno signal, ze taky hrac ako on u nas nechce zostat a nieco sa tam zase zanedbalo.
Cule90, súhlasím, dôvody môžu byť rôzne (cíti sa nedocenený, vidí konkurenciu, možno sa urazil, že nehral v semifinále, atď.), ale ak je to jeho rozhodnutie, treba ho rešpektovať a snažiť sa zarobiť čo najviac. Je mi jasné, že asi nikto nevyplatí jeho trhovú hodnotu, ale zase netreba príliš cúvať. Ale nemám obavy, že by kvôli tomu nechceli iní hráči do Barcy.
Krky mu zlomila fatalna chyba s PsG. Aj keď prišlo zranenie, práve táto chyba vytrvàra pochybnosti nad tým, či sa oplatí dávať mu prednosť pred doterajšou dvojicou.
Všetko sa ale môže v jeden deň zmeniť...ak ten deň nepríde, bude musieť odísť..
Prosím, myslíte si, že momentálna dvojica stopérov dokedy vydrží hrať v tejto zostave a forme? A čo potom? Žiadny porovnateľný náhradník ..................nie je!
Doterajšia dvojica stopérov pracuje naozaj kvalitne. Ale čo ak sa jednému z nich alebo nedajbože obom stane to čo Araujovi, príde vážne zranenie a kto potom bude hrať na pozícii stopéra? Kounde s FDJ? FDJ je dlhodobo z formy a tiež ten jeho členok nie je absolútne v poriadku. Ak by Aruaja Barca predala, budeme mať veľké problémy v obrane, lebo Cubarsi s Martinezom nemôžu odohrať všetky zápasy. Stačí ak jeden z nich sa zraní a rozpadne sa nám stopérska dvojica. Arauja by sme si mali každopádne udržať.
Prodat za co nejvíc … i Barca musí umět prodat draze jako třeba Real .. nemůže si dovolit odchody hvězd zdarma což nám takřka zlomilo finance vaz … Messi, Suarez, Coutinho odešli buď zdarma nebo za drobné … pokud chce Araujo pryč ať dá na stůl 60 a víc .. je dobrý ale ne nejlepší .. očividně jej mentálně sráží ta hrubka s PSG .. i pro nej je důležité změnit klub .. ještě se zbavit FdJ a bude finančně lip
Ja som za všetkými 10timi stačila mi ukážka z minuloročnej ligy majstrov kde ukázal aký totálny bezmozog to vlastne je a potom nemal ani dostatok chrbtovej kosti priznať si chybu a ešte sa urážal dovidenia navyše ďalší hráč zranený 2 x každú sezónu ktorý len poberá plat
cubarsi urobil podobnu chybu v LM proti dortmundu, ale o tom sa nehovori pretoze sme ten zapas vyhrali. Kazdy hrac urobi chybu ale za to ho netreba odsudzovat donekonecna. Araujove doterajsie vykony v barcelone boli vynikajuce.
Na rovinu cubarciho nepredás za také prachy tento klub potrebuje finančný reset to znamená 5 rokov prestať rozhadzovať peniaze dokupovanie a latanie mužstva priemernými hráčmi aj tak neprinesie žiadne trofeje takže vychovať predat a zarobiť peniaze kým na Tom klub nebude dobre a potom začať budovať nejaký športový projekt pretože tí je teraz v Barcelone má presne 0% šancu na akúkoľvek trofej a skončí sezónu bez trofejí rovnako ako ďalšiu sezónu potom to je proste tvrdý fakt
1. araujo ma podla transfermarkt hodnotu 55m a cubarsi 70m a po 2. uz vidim fanusikov a teba osobne na ich cele ako sa uspokojite so setrenim na ukor posil a sezonami bez trofeji :)
Patrí k mojim obľúbeným hracom v barce, určite potrebujeme takého bojovníka a silaka ako je Roland, jednoducho takého hráča v mužstve nemáme.
Ale zdá sa mi, že motiváciu hrat za barcu už príliš nemá. Možno to bude tou novou zmluvou ktorá prišla podľa mňa až príliš neskoro. Možno silnou konkurenciou… Ak je to tak, jednoznačne ho treba pustiť.. ale 60m minimálne..
Naša ,,skala'' sa dosrala že nebude hrať pri 17 ročnom a 33 ročnom :-D náš srdciar :-D slabo zarábajúci chudáčik podľa mňa..nemá chudák anj kde bývať za tie drobné co zarába:-D bože bože nech ide keď plače sklenený hrac ..ako sa javil super tak podľa mňa ďalšia uplkana primadona ktorá v ťažkých zápasoch kúpila kopu chýb a stále sa dosrala ...ale aj za toto štátnemu kritiku lebo in je na fóre obľúbenec:-D
pokial chce odist a dostaneme solidne prachy zanho nech ide, jeho pristup je dost biedny popravde, a ak maju dohodnuteho Taha, to by malo stacit v lete ako nahrada
Popravde, ocakaval som, ze zostane ako dlhodobe riesenie. Pokial je klub schopny ho primerane zaplatot, tak je treba sa pokusit ho udrzat, ak nie a zvlast ked zostavat nechce, tak za primeranu ciastku pustit.
Je to jeho rozhodnutie .. to je také hlúposť... keď tebe vo firme za 2x viac roboty dajú 2x menší plat .nosia stále nových horších ľudí za nemalé peniaze a ty stále dres za to najmenej co sa da a nakoniec odídeš bolo to tvoje rozhodnutie alebo ta proste vystvalo vedenie ?
No ja myslim, ze zrejme situacia a pnutie v klube je tak obrovske, ze sa jednoducho tomu podvolil. Ja osobne to povazujem za katastrofu, ze nechal klub zajst az sem. Uz teraz je fakt, ze nasi hráči maju velke problemy s velkymi hracmi supera. V obrane je to markantne v superovej 16 ke tiez. Ak sa niekto v obrane zrani sme potom na posmech, nemame nahradu
Tak mi napis 3 jeho prednosti v ktorych je top?V kazdom top klube najdem lepsieho stopera ako je Araujo.Prestan bluznit,sleduj ho ked hra a prides nato aj sam,ze jeho futbalova inteligencia je 0
Čo do **** je dongcast a prečo by sme to mali brať vážne? 😁 "DONG"?! 🤷 Podľa mňa sa aj klub, aj Araujo pokúsia čo najviac získať a každého cieľ bude získať čo najvýhodnejšie podmienky...
Jsem na straně Arauja. Absolutně se mu nedivím, že chce odejít, když vidí že FDJ, Fati a Ferran mají mnohem větší platy a to hrají hovno. Ať prodají zbytečné hráče Ferrana, Fatiho, Roqueho, Lengleta, Romeua a FDJ. Tak ušetří na platech a dají Araujovi odpovídající smlouvu... Aspoň 9,5m eur ročně... Hlavně ať zůstane. Vedení ho takto tlačí z klubu...
Ronald Araujo je top hráč. Ponuka Juventusu 35 mil. je úplne smiešna cena .Minimum 100 mil. v nutnosti ale hráč takejto kvality sa vôbec nepredáva. Myslím si že by to bola hanba a FC Barcelona k tomu nepristúpi. Prajem Araujovi aby sa dostal do najlepšej formy a bol šťastný v klube svôjho srdca FC Barcelona .
Ja tomuto nerozumiem… Máme Cubarsiho a Iniga, ale čo keď sa jeden z nich zraní? Kto tam je? Navyše s vyhliadkou do budúcnosti je Araujo top, Inigo zahrá 2-3 sezóny, viac nie. 🤔🤷♂️
Tiež by som bol za to, aby neodchádzal, no úprimne ma svojím postojom opäť sklamal… Však zostanem a bojujem o lepšiu zmluvu aj o miesto v zostave a nie toto…
Všetko sa ale môže v jeden deň zmeniť...ak ten deň nepríde, bude musieť odísť..
Ale zdá sa mi, že motiváciu hrat za barcu už príliš nemá. Možno to bude tou novou zmluvou ktorá prišla podľa mňa až príliš neskoro. Možno silnou konkurenciou… Ak je to tak, jednoznačne ho treba pustiť.. ale 60m minimálne..