Pre pridávanie komentárov sa musíte alebo registrovať.
2025-01-12 08:10:38
V situaci, jaké jsme, lepší posilu než prodloužení smlouvy s Ronaldem neseženeme. Laporta by měl udělat vše proto, aby byly obě strany finančně spokojeny, a snažit se ho u nás udržet. Věřím že si to horší období už vybral a stejně jako Pedri bude pod Flickovým týmem bestie, bez dlouhých zranění. Nechat odejít takovou skálu a bojovníka jako Ronald by byla sakra škoda! A vy pisálci (mordoristé/hateři) kteří nepíšou o ničem jiném než jeho chybě v LM se zkuste podívat, na celou jeho dosavadní kariéru u nás. S Cubarsim můžeme mít podobnou dvojici jako P/P. A pokud opravdu přijde Tah, budou všichni o to více bojovat o místo v sestavě. Pro klub jedině dobře.
2025-01-12 08:30:52
Krky mu zlomila fatalna chyba s PsG. Aj keď prišlo zranenie, práve táto chyba vytrvàra pochybnosti nad tým, či sa oplatí dávať mu prednosť pred doterajšou dvojicou.
Všetko sa ale môže v jeden deň zmeniť...ak ten deň nepríde, bude musieť odísť..
2025-01-12 08:53:21
Prodat za co nejvíc … i Barca musí umět prodat draze jako třeba Real .. nemůže si dovolit odchody hvězd zdarma což nám takřka zlomilo finance vaz … Messi, Suarez, Coutinho odešli buď zdarma nebo za drobné … pokud chce Araujo pryč ať dá na stůl 60 a víc .. je dobrý ale ne nejlepší .. očividně jej mentálně sráží ta hrubka s PSG .. i pro nej je důležité změnit klub .. ještě se zbavit FdJ a bude finančně lip
2025-01-12 10:01:28
Ja som za všetkými 10timi stačila mi ukážka z minuloročnej ligy majstrov kde ukázal aký totálny bezmozog to vlastne je a potom nemal ani dostatok chrbtovej kosti priznať si chybu a ešte sa urážal dovidenia navyše ďalší hráč zranený 2 x každú sezónu ktorý len poberá plat
2025-01-12 11:27:53
Patrí k mojim obľúbeným hracom v barce, určite potrebujeme takého bojovníka a silaka ako je Roland, jednoducho takého hráča v mužstve nemáme.
Ale zdá sa mi, že motiváciu hrat za barcu už príliš nemá. Možno to bude tou novou zmluvou ktorá prišla podľa mňa až príliš neskoro. Možno silnou konkurenciou… Ak je to tak, jednoznačne ho treba pustiť.. ale 60m minimálne..
2025-01-12 11:41:47
Nevim,ale hráč kterej tady nechce hrát,by měl odejit….
2025-01-12 11:42:57
Naša ,,skala'' sa dosrala že nebude hrať pri 17 ročnom a 33 ročnom :-D náš srdciar :-D slabo zarábajúci chudáčik podľa mňa..nemá chudák anj kde bývať za tie drobné co zarába:-D bože bože nech ide keď plače sklenený hrac ..ako sa javil super tak podľa mňa ďalšia uplkana primadona ktorá v ťažkých zápasoch kúpila kopu chýb a stále sa dosrala ...ale aj za toto štátnemu kritiku lebo in je na fóre obľúbenec:-D
2025-01-12 11:47:41
pokial chce odist a dostaneme solidne prachy zanho nech ide, jeho pristup je dost biedny popravde, a ak maju dohodnuteho Taha, to by malo stacit v lete ako nahrada
2025-01-12 11:57:38
Popravde, ocakaval som, ze zostane ako dlhodobe riesenie. Pokial je klub schopny ho primerane zaplatot, tak je treba sa pokusit ho udrzat, ak nie a zvlast ked zostavat nechce, tak za primeranu ciastku pustit.
2025-01-12 12:26:32
No ja myslim, ze zrejme situacia a pnutie v klube je tak obrovske, ze sa jednoducho tomu podvolil. Ja osobne to povazujem za katastrofu, ze nechal klub zajst az sem. Uz teraz je fakt, ze nasi hráči maju velke problemy s velkymi hracmi supera. V obrane je to markantne v superovej 16 ke tiez. Ak sa niekto v obrane zrani sme potom na posmech, nemame nahradu
Marian Premium
2025-01-12 12:57:51
Juventus je lakomý klub, oni 70 M nedajú a my by sme ho lacnejšie pustiť nemali. Fix 55+15 bonusy napr. že ak Juventus nevypadne do 2. ligy
2025-01-12 13:58:39
Araujo-priemerak.Nechapem preco ho tu chce kazdy za kazdu cenu.Za mna-moze odist aj hned.Aj tak odohra mesiac dva a svojim tupim stylom sa opat zrani.
2025-01-12 14:03:11
Čo do **** je dongcast a prečo by sme to mali brať vážne? 😁 "DONG"?! 🤷 Podľa mňa sa aj klub, aj Araujo pokúsia čo najviac získať a každého cieľ bude získať čo najvýhodnejšie podmienky...
2025-01-12 14:50:31
Jsem na straně Arauja. Absolutně se mu nedivím, že chce odejít, když vidí že FDJ, Fati a Ferran mají mnohem větší platy a to hrají hovno. Ať prodají zbytečné hráče Ferrana, Fatiho, Roqueho, Lengleta, Romeua a FDJ. Tak ušetří na platech a dají Araujovi odpovídající smlouvu... Aspoň 9,5m eur ročně... Hlavně ať zůstane. Vedení ho takto tlačí z klubu...
2025-01-12 14:58:04
Ronald Araujo je top hráč. Ponuka Juventusu 35 mil. je úplne smiešna cena .Minimum 100 mil. v nutnosti ale hráč takejto kvality sa vôbec nepredáva. Myslím si že by to bola hanba a FC Barcelona k tomu nepristúpi. Prajem Araujovi aby sa dostal do najlepšej formy a bol šťastný v klube svôjho srdca FC Barcelona .
2025-01-12 16:11:20
Ja tomuto nerozumiem… Máme Cubarsiho a Iniga, ale čo keď sa jeden z nich zraní? Kto tam je? Navyše s vyhliadkou do budúcnosti je Araujo top, Inigo zahrá 2-3 sezóny, viac nie. 🤔🤷‍♂️