Pre pridávanie komentárov sa musíte alebo registrovať.
2025-01-02 16:06:41
Konečne
2025-01-02 16:44:28
Zosumarizovali to co som pisal ja od nastupu llaportu pokial ma ti idioti tu na rok dvakrát zablokovali,aj teraz tak urobia,ale pravdu neumlcia,aj admini tejto stranky by z hanbou msli odísť do zabudnutia, vulgarizmy im nevadia,ale ine nazory ako maju oni su smrteľné,ale realita barcu aj tychto neschopskov tu dobehli a este dobehnu,proste barca je pripravená na privatizáciu,goldman sachs rozhodne o buducnosti,socios uz len doplatia na svoju hlúposť ,zacina nova era fc Barcelona
paprik Premium
2025-01-02 16:57:48
Mňa by strašne zaujímalo kde bol ten "som klaun" pred pár rokmi,keď sa náš klub do skutočných sračiek dostával. Vtedy nikto ani nepípol. Osobne si myslím, že ani sám Laporta netušil do čoho lezie.
2025-01-02 17:30:04
No konečne. Už len to dotiahnuť do konca - odstúpenia Laportu, celého vedenia a Deca...
2025-01-02 19:15:48
Jednoznacne ked olmo nebude zaregistrovany laporta spolocnr s celym vedenim by mali skoncit ved to je blamaz jak hovado ... nechapem jak sa take nieco moze stat ved niekto tam musi v tom klube byt zodpovedny za nejake planovanie financii ci budr schopne registrovat a ci budr na platy nechapem .... hanba
2025-01-02 19:27:12
Kde sa mám podpísať?
Toto čo sa stalo, asi vo svete nemá obdoby.. už nech barcu odkúpi nejaký seriózny milionár a ten archaicky marazmus s socios nech už konečne skončí.