Pre pridávanie komentárov sa musíte alebo registrovať.
Marian Premium
2024-03-28 11:26:31
Lepší scenár je taký, že Roque vyrastie na zdatného strelca a Haalanda nebudeme potrebovať. Vitor en marcha !
2024-03-28 11:36:38
Asi budem za blázna, ale ja by som ho prioritne nechcel. Akože dá mrte gólov, ale je strašne drevený na lopte a v medzihre. Na svoje štatistiky potrebuje mať okolo seba najlepší servis, hráčov ako Foden, Bernardo, De Bruyne. Netvrdím, výborný hráč a zakončovateľ, ale do štýlu Barcy sa podľa mňa nehodí.

Som jediný tohto názoru?
2024-03-28 13:00:54
Nosferatu: Štýl Barcelony nie je chodiaci štýl - to už je druhá vec, že to často naši hráči robia/robili. Hra Barcelony je založená na rýchlych kombináciách a na lopte zdatných hráčoch, s čím sa nevedia podľa mňa vysporiadať ani mnohí z aktuálnej súpisky, ktorí sú lepší na lopte ako Haaland (napr. Raphinha).

Ohľadom tej medzihry neviem. Priznám sa nesledujem City každý zápas, ale keď ich vidím, jeho jediné kontakty s loptou sú zakončenie do brány a max nejaké easy prihrávky, ak sa zapojí do kombinácie a neraz aj tak pokazí. Netvrdím, že má hrať ako Messi, ale napr. Álvarez má podľa mňa inde futbalové myslenie, prehľad v hre a tiež je to útočník. Ak už niekoho z útoku City, jeho by som si u nás vedel predstaviť viac.

Netvrdím že nie, je to skvelý hráč, má svoje prednosti a skvelé schopnosti, ale nemyslím, že k nám. Nejak mu neviem prísť na chuť.
2024-03-29 07:24:05
Myslím si,že by mu vôbec nesvedčal dres Barcy.
Radšej by som veril,že sa chytí Roque a Guiu.My nemáme šťastie na hráčov za obrovské prachy....