otazka je ci by nam to prospelo. na jednej strane asi najvhodnejší scenar na rozlucku, na druhej za mna by nam to mohlo viac uskodit ako pomoct. iba ze by sme mali problemy so zraneniami.
Ja som to tu už raz písal, ale väčšina so mnou nesúhlasila. Podľa mňa by to dopadlo takým spôosobom, že Messi by sa sťahoval do zálohy a celú hru by tvoril on a po jeho odchode, keď sa budú hrať dôležité zápasy v LM, tak naša záloha bude ako zamrznutá, pretože nebude mať kto posielať tie centre.. Ale ak Xavi rozdelí herný čas rozumne medzi všetkých, kde by už Messi nepatril medzi základnú 11 každý zápas, tak asi ok no.. Z ekonomického hľadiska by nám to asi pomohlo, viz sledovanosť, dresy...
tiež mam tento nazor. jasne ze v niektorých veciach by to pomohlo a messi by si to aj zasluzil, ale z herneho hľadiska by som to neriskoval. a co si spomenul, ze po jeho odchode zamrznuta zaloha, moze to by tak, ale aj s nim v time by sa to zas vratilo k tej zavislosti a bolo by to len o ňom.
ale akákoľvek platba by bola kontraproduktívna.Hlavne priviesť Roqueho,aj to bude treba sporiť.