Pre pridávanie komentárov sa musíte alebo registrovať.
2023-04-13 08:39:21
Za mě záloha FDJ, Gavi, Pedri. No jsem zvědav, jak by Barca zvládla finančně Messiho.
2023-04-13 08:43:46
Aj keby všetky špekulácie vyšli, tak taká zostava nebude - zranenia vždy vyradia niekoho najmä Dembeleho...a btw, zbytočný článok, nič potvrdené, iba zákulisné reči,na osobné viac zaujímajú odchody hráčov alebo ich budúcnosť - fati, ferran a kľudne aj raphinha, umtiti, lenglet
2023-04-13 08:49:41
Barcelona chce Ambrata, chce Gunda, chce Busquetsa. Tým pádom Torre definitívne skončil, načo hosťovanie, aspoň z jeho strany by som tlačil na trvalý prestup. Čo ďalej? Kessie, FDJ, Gavi, Pedri, Gundo, Roberto na 2 pozície. Trocha pretlak, niekto musí z kola von, keďže Roberto podpísal novú zmluvu a na 1 milión ročne či koľko, tak ostane. Kessie a FDJ (a to bolo rečí, ako je nepredajný) sú potom na odstrel. Gavi, Pedri, Gundo, Roberto, Ambrat a Busquetsa stačia. Toto nie je PL.
2023-04-13 09:01:24
Osobně by sem náhradu za Busiho nepřiváděl. Je tu FDJ a Kessie a neříkejte mi, že ten Eric by tam nemohl v pár zápasech zahrát pokud by byl nějaký problém. Potřebujeme pravého beka a křídlo, možná i dvě. Bohužel je to nereálné, nejsou prachy...Hlavně nekupovat nikoho na lavičku jako backup, na lavičce mají sedět odchovanci...
kluc Premium
2023-04-13 09:19:01
Prosím normálneho RB, Messi, Roque a šanca Abdemu by mali byt priorita, na ostatné posty si vystacime s tým co mame...
2023-04-13 13:25:30
Článkov a špekulácií tu bude ešte veľké množstvo a to až do momentu kým neskončí letné prestupové obdobie. Dôležité však bude to, akú sumu budeme musieť v lete ušetriť (malo by to byť okolo 200 m.).
Každý z fanúšikov by si prial niečo iné. Za mňa by malo byť prvoradé vyriešiť zmluvy s aktuálnymi hráčmi. A až následne riešiť prestupy. Pričom prioritou by malo byť posilnenie pravého obrancu a ľavého krídla. Netreba zabúdať, že možno variantou na tieto posty by mohli byť aj Julian Araujo a Abde, ktorých už v klube máme. Prípadne možno znovu vytiahneme nejaký talent z akadémie. Ostatné posily by som riešil podľa toho ako by boli financie.
Samozrejme netreba zabúdať, že musíme vyriešiť aj situáciu v bráne, nakoľko Peňovi končí zmluva a nevieme či zostane alebo budeme musieť zohnať novú dvojku.