Aj tak sa tu ešte nájdu ľudia, ktorí budú tohto treťoligistu obhajovať... Možno len mudrujem spred monitora, ale po takejto blamáži by som už od hanby nedokázal pokračovať v klube a radšej dobrovoľne odišiel. Nemyslím kvôli nepremenenej - vydupanej penalte, ktorá je už len čerešničkou na torte, ale kvôli dlhodobo úbohým výkonom.
Je to cca 14 dní čo sme tu ferrana všetci chválili ako skvelo hral ....ale veľmi dôležité je že hral vtedy rw čo je aj jeho pozícia .... Bohužiaľ tu pozíciu hral u nás asi 3x za rok a to mal 2x perfektný výkon .....a keď si zoberieme tak dembele alebo raphina keď nastúpia na lw tak hrajú rovnaké nič ako ferran ....ale je to aj naša chyba že máme v klube 3x čisté rw a na 90% to odnesie ferran odchodom ..... Len aby bolo jasné neobhajujem ferrana a jeho výkony len píšem že celý rok v Barcelone nehral na svojej pozícii
arogantaldo, skôr si myslím, že dôvod priazne od Xaviho je jeho veľký záujem o drahý prestup z City do Barci za 55 mil........ Preto stavia Torrésa, aby mu ten prestup vedenie nevyčítalo........prajem Ferranovi, aby čím skôr prestúpil do Atletica, čím by súhlasila väčšina fandov Barcelony!
Keď vidím tu fotku je mi ho naozaj úprimne ľúto. Mal som ho odsledovaneho v city a tam hral naozaj pekne. Neviem čím to je, že v Barcelone takto ti chalani prídu o to v čom boli naozaj dobrí (Coutinho).
Ja som čítal, že dohoda v šatni bola už pred zápasom, že v prípade penalty ju bude kopať Fero. Bolo to buď alebo. Gólom by sa možno chytil, takto sa jeho kríza možno ešte viac prehĺbi. Rovnako sa ale trápi aj Fati, takže rovnako psychicky by to bol na tom aj on 50:50
síce sme trpeli ale zvládli sme to