Pre pridávanie komentárov sa musíte alebo registrovať.
2023-02-27 15:29:16
Netreba dostat gol a jeden nejako dame,dotlacime loptu do brany😁
2023-02-27 16:23:21
xavi na lavičke nevie, čo je disciplína, tak ako by to mal vedieť napríklad gavi, ktorý kope ako besný kôň, raphinha, ktorý sa ustavične háda s rozhodcom, podobne ako alba, či busi, ktorý -- keď nestíha, a nestíha sústavne -- fauluje úplne bez rozumu -- jasné, že potom chýbajú
2023-02-27 17:04:55
Gavi je Este mladý a tie žluté z jeho hry prostě vyplinu. Hraje na hraně ane sa to páči potřebuje Este asi čas aby to dokázal viac potlačit . Inak včera dával žluté asi za každé slovo. Zápas klidný bez hroznych faulov a on dával karty akoby tam bola vojna. Spanielsky rozhodca už klasicky moc dolezity
2023-02-27 17:44:03
Ach joo tak som sa tešil keď začala sezóna celkom slušne sme to mali rozohrané a ukázala sa kvalita lavičky nikdy v živote by som nepovedal že to napíšem ale ten Dembele nám strašne chýba a najväčšie sklamanie pre mňa Kessie čítal som viacej odborníkov že nám proste nepasuje do systému ale nečakal som že najlepší záložník talianskej ligy sa v španielsku nebude vedieť otočiť s loptou a preniesť hru škoda no snáď sa chytí ešte všetko je to o tréningu a o hlave
2023-02-27 17:50:02
Potrebujeme Messiho aby sa vrátil včera tie prihrávky na Mbappeho tie nám chýbajú
kluc Premium
2023-02-27 21:43:43
Uvidíme ci robil Xavi dobre keď nerotoval a hral stále s tým istým...teraz budú hrať hráči co sú bez formy