Včera s lewandovskym a raphinou bezzubý . No neviem už proti puttamadridu ako chcu dát gól. Poloraneny fati ani náhoda bezformy dembele to asi nespasia. Pedri je momentálně nás najvacsi problém. V zadu to celkom ide Ked nenechá sediet Arauja. Ten chlapec musí hrát každý zápas s ním je o level lepší jak Christensen tak roberto tak aj kounde . Je to skála rychly dravý .
nic sa nebojte uz som s xavim volal štartujem mbečku, zajtra som v eindhovene s pripravenou trojzapasovou zmluvou pre luka de GOATA cize v madride by sa mali triast.
Ku 27.2.2023 17:00 je nasledovny stav:
02.03.2023 21:00 RMA vs BAR 1: 1.95 X: 3.38 2: 3.67
05.03.2023 16:15 BAR vs VAL 1: 1.45 X: 4.33 2: 7.03
Takto to aktualne vidia experti, nie fanusikovia.
xavi na lavičke nevie, čo je disciplína, tak ako by to mal vedieť napríklad gavi, ktorý kope ako besný kôň, raphinha, ktorý sa ustavične háda s rozhodcom, podobne ako alba, či busi, ktorý -- keď nestíha, a nestíha sústavne -- fauluje úplne bez rozumu -- jasné, že potom chýbajú
Presne,ja som si tak pre seba povedal,ked Gavi aj po zltej karte zase sa rozculoval a ohaňal sa rukou- ze Xavi by ho mal za to posadit na 2 zapasy na lavicku.....,ale kto potom bude hrat?/ je fakt,ze vcera hral tak,ze by ani nechybal...,ale tak hrali vsetci az na Ferrana/
Rafinha v lete balí kufre, bohužiaľ. Všetko chce kopať, nevie sa správať s pokorou, v poslednom zápase gestikuláciou drbal Baldeho. Pri striedaní opäť penu v ústach. Kópia Neya, ale nie výkonom. Už aj v repre ho nepovolali.
Gavi je Este mladý a tie žluté z jeho hry prostě vyplinu. Hraje na hraně ane sa to páči potřebuje Este asi čas aby to dokázal viac potlačit . Inak včera dával žluté asi za každé slovo. Zápas klidný bez hroznych faulov a on dával karty akoby tam bola vojna. Spanielsky rozhodca už klasicky moc dolezity
Ach joo tak som sa tešil keď začala sezóna celkom slušne sme to mali rozohrané a ukázala sa kvalita lavičky nikdy v živote by som nepovedal že to napíšem ale ten Dembele nám strašne chýba a najväčšie sklamanie pre mňa Kessie čítal som viacej odborníkov že nám proste nepasuje do systému ale nečakal som že najlepší záložník talianskej ligy sa v španielsku nebude vedieť otočiť s loptou a preniesť hru škoda no snáď sa chytí ešte všetko je to o tréningu a o hlave
02.03.2023 21:00 RMA vs BAR 1: 1.95 X: 3.38 2: 3.67
05.03.2023 16:15 BAR vs VAL 1: 1.45 X: 4.33 2: 7.03
Takto to aktualne vidia experti, nie fanusikovia.