V deň, keď sa Nico Williams vrátil do tréningov s Athletic Club a možno sa blíži k prestupu do Barcelony, sa očakáva, že Blaugranaa konečne oznámia dohodu, ktorá ich vráti k pravidlu 1:1.

Podľa Siqueho Rodrígueza a Adriu Soldevila z Cadena SER dostane Barça konečne 40 miliónov eur, ktoré nevyplatil fond Libero, od jedného zo sponzorov klubu. Je pravdepodobné, že podiel nemeckého fondu prevezme buď spoločnosť Spotify, alebo NIKE. Dohoda mala byť podpísaná v kanceláriách klubu na Camp Nou už dnes napoludnie. Čakáme teda na oficiálne info.

AKTUALIZÁCIA

sport.es: Barcelone sa podarilo presvedčiť sponzora klubu, aby vyplatil 40 miliónov eur, ktoré Libero v októbri nezaplatilo za 10% podiel v spoločnosti Barça Studios. Celková suma, ktorú Libero nezaplatilo, je 100 miliónov eur. Barça však najprv dostane 40 miliónov, čo jej umožní priblížiť sa k pravidlu 1:1, aby mohla normálne fungovať na letnom prestupovom trhu. Za novou zmluvou stoja traja sponzori: Nike, Spotify a Aramark. Jeden z nich bude dnes zodpovedný za podpis zmluvy. Oficiálne bude potvrdená v stredu, keď sa výprava FC Barcelona vráti z predsezónneho turné v Spojených štátoch.

zdroj: cadena ser
foto: twitter/fcbarcelona.com

Diskusia

2 komentáre
2024-08-06 13:32:47
Chce to hlavně tu novou smlouvu si Nike. To by měl být hlavní finanční impuls
2024-08-06 23:10:14
Dokud to nebude ofiko, tak nevěřím...