Barça na Pedriho tlačí a posiela ho na individuálne tréningy do posilňovne. Záložník sa nezúčastnil na tréningoch s tímom ani v utorok, ani vo štvrtok, ale napriek tomu sa očakáva, že bude k dispozícii na zápas proti Valencii v pondelok večer. Barcelona nechce, aby sa jej mladý hráč opäť zranil.

Katalánsky denník Mundo Deportivo informuje, že Pedri sa tento týždeň nepripojil k svojim kolegom na tréningu. Barcelona sa snaží riadiť záťaž hráča, ktorý vyvinul veľké úsilie, aby bol pripravený už na prvý zápas proti PSG. Po návrate záložník neodohral viac ako 60 minút v jednom zápase, ale Barça sa snaží zabezpečiť, aby sa jeho zranenie neobnovilo.

Pedri a klub chcú, aby sa futbalista zbavil svalových problémov a aby opäť získal kontinuitu hry, ktorá mu tak veľmi chýba. V posledných dňoch vykonáva špeciálne cvičenia v posilňovni, ktoré mu majú pomôcť konečne sa zotaviť z posledného svalového zranenia. Teraz by malo byť udržiavanie pravidelnosti v tréningu a proces návratu do stopercentnej formy jednoduchší vďaka tomu, že mu na Barcelone skutočne tak veľmi záleží.

zdroj: mundodeportivo.es
foto: twitter/fcbarcelona.com

Diskusia

1 komentár
2024-04-26 16:32:05
Trenuje individualne po veceroch s bratom v kluboch