V posledných dňoch sa zdalo, že po tom, čo odmietol zmeniť svoj postoj, je tréner Barcelony Xavi Hernandez konečne pripravený zmeniť svoje pôvodné rozhodnutie a zostať v klube aj po tejto sezóne. Mnohé spoľahlivé zdroje totiž informovali, že Xavi je zrejme pripravený pokračovať v Barcelone aj po skončení aktuálnej sezóny, pričom zmenil rozhodnutie, ktoré urobil ešte v januári. Ale...

Teraz sa však zdá, že v príbehu nastal ďalší zvrat, keďže novinár Toni Juanmarti uvádza, že Xavi je teraz bližšie k odchodu z Barcelony ako k zotrvaniu. Ide o radikálny zvrat udalostí vzhľadom na to, že ešte pred pár hodinami médiá sa naznačovali, že 44-ročná klubová legenda bude pokračovať, a že prezident Joan Laporta má určité podmienky, aby zostal.

V tejto otázke však nedošlo k úplnej zhode, keďže vedenie bolo rozdelené v názore na Xaviho pokračovanie. Teraz sa zdá, že situácia sa úplne obrátila a že tréner na konci sezóny odíde. Predtým, ako padne konečné rozhodnutie o jeho budúcnosti, sa údajne uskutočnilo stretnutie medzi Decom a Xavim, ktorý sa následne stretne aj s Laportom.

Situáciu potvrdzuje aj Fabrizio Romano, ktorý tvrdí, že napriek interným rozhovorom nedošlo k dohode o Xaviho pokračovaní. Taliansky expert na prestupy dodáva, že existuje veľká pravdepodobnosť, že 44-ročný Španiel po sezóny skončí. Zdá sa teda, že Xavi je jednou nohou mimo Barcelony, pričom oba zdroje naznačujú, že klub už začína hľadať náhradu.

zdroj: sport.es
foto: twitter/fcbarcelona.com

Diskusia

4 komentáre
JanyR111 Premium
2024-04-24 19:31:56
Se vemete se nevemete se vemete se nemevete :-D ...ja ti zoženu doktora..takový terno :-D ..čisto paródia
2024-04-24 19:38:15
Uz to je skoro oficialne, pride Klopp, ale mozno aj nie, neviem.