Dnes je v kanceláriách FC Barcelona rušný deň. Vedenie klubu, ktorému predsedá Joan Laporta, od rána zasadá vo svojom sídle a jednou z hlavných tém je Xavi Hernández a jeho budúcnosť v klube. Podľa informácií katalánskeho denníka Sport v tejto otázke nepanuje jednotný názor.

Ako zistil David Bernabéu z denníka Sport, Xaviho budúcnosť bola jednou z tém, o ktorých sa na stretnutí riaditeľov diskutovalo, ale konečné rozhodnutie zatiaľ nepadlo. Zatiaľ sa vymieňali postrehy a ako sa ukázalo, v klube teraz panuje veľké rozdelenie medzi Xaviho priaznivcami a zástancami zmeny na trénerskej lavičke v budúcej sezóne.

Akékoľvek kroky týkajúce sa aktuálneho alebo nového trénera však čakajú na rozhovor medzi Laportom a Xavim, na základe ktorého padne konečné rozhodnutie. Podľa Davida Bernabéua sa tento týždeň žiadne stretnutie medzi nimi neuskutoční, ale tréner a športový riaditeľ Barçy Deco rokujú a pokračujú v plánovaní tímu.

zdroj: sport.es
foto: twitter/fcbarcelona.com

Diskusia

1 komentár
2024-04-24 17:07:18
Je to opravdu těžký rozhodnutí. Od oznámení odchodu se zlepšila fyzicka, výkony i hra. Zároveň existují důvodné pochybnosti, že to Xavi příští sezónu zvládne. Snad padne rozhodnutí na základě co nejvíce faktů.