Novinári katalánskeho denníka Sport v relácii La Posesion priniesli pohľad do zákulisia tradičného stretnutia riadiacich orgánov Barcelony a Realu Madrid pred El Clásicom. Ferran Correas na základe svojho zdroja v predstavenstve Blaugranas predstavil "prekvapivý" odkaz Florentina Péreza Kataláncom.

Prezident Realu vraj počas jedla priznal, že "nechápe, prečo sú ľudia takí nervózni", keďže Los Blancos v minulej sezóne jasne prehrali La Ligu a v Lige majstrov utrpeli prehru 0:4 s Manchestrom City a nič sa nestalo. Pérez mal údajne na mysli atmosféru v Barcelone po vyradení z Ligy majstrov a možnosť vypadnutia z bojov o španielsky titul.

Podľa denníka Sport prezident Realu narážal na to, že Carlo Ancelotti napriek zložitej situácii nebol v žiadnom prípade spochybňovaný, čo je prípad Xaviho, hoci je pravda, že Katalánec nemá na konte toľko trofejí ako tréner Los Blancos. Correas bol prvým novinárom, ktorý informoval o včerajšom vystúpení Joana Laportu, takže možno má dobrý prístup do vedenia.

zdroj: sport.es
foto: twitter/fcbarcelona.com

Diskusia

Zatiaľ žiadne komentáre. Pridaj komentár ako prvý.