Pred zápasom s Atléticom Madrid Barcelone chýbali traja kľúčoví záložníci Gavi, Pedri a Frenkie de Jong, zatiaľ čo v útoku stále chýbal Ferran Torres. Mimo hru je aj Alejandro Balde, ľavý obranca, ktorý pre zranenie vynechá zvyšok sezóny. Počas jeho neprítomnosti ho na poste ľavého obrancu zastupoval João Cancelo, ktorý si v posledných zápasoch počínal pomerne dobre. Portugalčan sa však nakoniec nedostal do nominácie pre zápas s Atléti, čo niektorých určite prekvapilo.

Barcelona neuviedla, že by bol Portugalčan zranený, ale španielske médiá tvrdili, že mal určité "fyzické ťažkosti". Po zápase však vyšlo najavo, že Cancelo prežíva veľmi nepríjemné osobné obdobie a Barcelona mu podľa Javiho Miguela z madridského denníka AS venovala svoje víťazstvo 3:0 nad Atléticom Madrid. Fermín López sa po víťazstve vyjadril ako prvý: "Toto víťazstvo chcem venovať Cancelovi, ktorý prežíva ťažké obdobie."

Zatiaľ nevyšlo najavo, čo presne Cancelo prežíva, ale dá sa len predpokladať, že je to príliš osobné na to, aby sa o to hneď podelil. Preto nie je stanovený ani termín jeho návratu, čo by však mohlo znamenať, že by mohol vypadnúť z portugalskej reprezentácie na marcový repre brejk a vrátiť sa hneď po štrnástich dňoch na súboj Barcelony s Las Palmas. Tak či onak, Barcelona verí, že obranca bude môcť hrať v čase, keď sa 10. apríla stretne s PSG v prvom zápase štvrťfinále Ligy majstrov.

zdroj: as.com
foto: twitter/fcbarcelona.com

Diskusia

2 komentáre
2024-03-18 13:22:48
Osobné problémy sú často horšie ako fyzické.Dúfam,že sa z toho rýchlo dostane,treba mu držať palce.
Mooooc ho potrebujeme.
2024-03-18 14:03:05
To je stokrát horsie ako fyzické problémy . Duše totiž nemá předpokládaný čas hojení . Vím z vlastní zkušenosti ze to musí být zlý . Buď smrt nebo rozvod nebo nemoc děti nebo něco co masáž neudělá . Držím mu palce a chválím Barcu že mu dala volno . Sport jde bokem ..žádný sportovec ale ani zaměstnanec nepoda takový výkon jako když je všechno ok . Hodně sílí Jao