Lidi jinak moc se tom tady zatím nemluví ale rozhodčí si zaslouží respekt po tom co se dělo před zápasem. A to jsem člověk co je často nespokojený s výkony rozhodčích v lize.
No keby na neho nerobili tlak tak by nam jednu pencli piskol lebo minimalne jedna tam bola. Za mna ked Valverde rukou zablokoval torresovu strelu a potom ked Rudiger podkopol zase ferrana
Ruka bola v pade, ta nie, ale drzanie Cubrsiho pri rohu ked bola tyčka, a podkopnutie Ferrana jednoznacne. Bol na stojnej nohe. Ani VAR k tomu nic. Nebyt toho Cirkusu co robili pred zapasom tak to piskbe resp. Var mu to signalizuje ale boli posrati. Okrem toho ale piskal rovinu.
Poteší dosť, len mam obavy z fyzickej pripravenosti na stredajší zápas ale tak 3 celé dni na "oddych" majú... a teší ma ze Flick pozdvihol týchto hráčov o úroveň vyššie a využíva ich plný potenciál...
Hansi dal Barce fyzicku a to doslova len posledné roky sme na to trpeli sorry ale pod takým Xavim by hráči odišli úplne a tak by nás rozobrali čo sa vlastne aj dialo
Fuj hnus celý Real Madrid takto sa chová kráľovský klub! Keď pretočim hodiny o rok do zadu ako fan Barcelony som mal pred nimi rešpekt akú mentalitu v klube vytvorili že žiadny zápas nieje na konci kým rozhodca neodpíska koniec a dnes? Mentalita uplakancov za všetko môžu rozhodcovia,la liga, rasizmus, počasie, vesmír a neviem kto všetko no uznať kvalitu súpera to ani nápad.....dnes nádherný výkon Barcelona je opäť šampiónom Copa del rey som extrémne hrdý na klub a hráčov čo všetko dokázali po posledných rokoch od prehry na Anfield a až po dnes neuveriteľná cesta Visca Barca Visca Catalunia💪💙❤️
Spis dar z nemecka..
VISÇA EĻ BARÇA, SIEMPRE. 💙❤️🏆