Pre pridávanie komentárov sa musíte alebo registrovať.
2025-04-25 16:17:12
To až tak su priposratí? Čo si vôbec oni o sebe myslia, že si budú určovať, kto bude pískať zápas?
mito669 Premium
2025-04-25 16:17:24
Asi by sa mali rozhodcovia spojiť a proste nenastúpiť na zápasy a môžu celu ligu zastaviť tým pádom, takto to ďalej nejde, zachvilu čo bude ? Vyhrážky rodine? Fyzické útoky na ulici ?
2025-04-25 16:28:56
Oni su uz nacisto *****...to jak SMERaci na slovensku, najprv ponadavaju na sudcov, ktori im nevyhovuju a potom, ked ich maju sudit, povedia, ze su zaujati...hanba takemu klubu
2025-04-25 16:38:18
Najskor sikanuju kazdeho rozhodcu pred kazdym zapasom a tymto im a ich rodinam vlastne zamerne a vedome ublizuju pretoze ked tie zostrihane vytrhnute z kontextu videa vidia slabsi jedinci, tam im to spapaju vsetko aj s navijakom a zacnu atakovat rozhodcov. Ked to nejaky orzhodca nezvladne na tlacovke, pre Real to nieje znamenie ze by sa mohli zobudit a prestat im toto robit..pre nich je to prave opak oni si z toho urobia dovod este viac im ublizovat..ja neviem ako ci toto ten Real mysli vazne :D toto je podla mna svetovy unikat opravte ak sa mylim ak aj nejaky iny klub vytvara takto obrovsky tlak na rozhodcov...to fakt potrebuju toto robit aby dosiahli vysledky na ihrisku? :D a co je na tom najvtipnejsie? ze pri tomto vsetkom je stale Real klub ktoremu bolo rozhodcami (ci uz vedome alebo nie) najviac pomahane tak ja neviem dajte mi uz volakto facku ze ci sa mi toto cele len zda alebo co :D
2025-04-25 17:28:18
Najlepšia odpoveď by bola zajtra vysoka vyhra nad uplakancami z revalu Madrid.Toto je už smiešne ako plackovia s revalu Madrid chcú ovplyvniť dianie ešte pred zápasom.Toto fakt robí len real.
2025-04-25 17:30:20
Real stále umí nacházet nové a nové dno. Respekt! :)
2025-04-25 18:35:29
Vraj už aj vybrali nového rozhodcu https://www.threads.com/...
2025-04-25 23:42:07
Nechce ještě Real i rozhodčího vybrat?