Naopak si myslím že bylo vidět, že Fati v sobě umění zakončovat pořád má. Překvapila mě jeho rychlost i rychlost myšlení, spolupráce s týmem, často se nabízel a nebál se i bránit. Měl jsem z jeho výkonu fakt radost, jakoby se znovu narodil :)
Ja mam chalani praveze pocit, ze Fati prekvapil pozitivne vo vsetkom okrem zakoncenia:D skusal to, ale pokial viem, nemal ziadnu strelu na branu a z opakovanych zaberov bolo vidiet, zs pri strele bol vzdy nevybalancovany a palil to do ľuftu. Celkovo urcite posobil zivsie, vybusnejsie, zohratejsie so spoluhracmi, volil dobre rozhodnutia. Chybal len G/A. Na jeho obranu mu tam spoluhraci niekolkokrat neprihrali do lepsej pozicie (Ferran, Yamal). Fati je kridlo a chcel by som od neho vidiet viac drzosti pustat sa dopredu 1na1, dribling a pod. Aj ked hral omnoho viac otoceny smerom k brane, chvilami stale hral ako za Xaviho ked to prihraval len dozadu a na strany. Kridlo musi vediet predriblovat aspon jedneho hraca..
Inak pacila sa mi reakcia Pedriho, ked Fati zahodil sancu a lezal na zemi so zalomenymi rukami okamzite ho zdvihal zo zeme... Treba skusat a raz to tam padne, ale hlava robi rozdiel. Vsetci utocnici zahadzuju tutovky, ale niektori strielaju aj goly.
Nemyslim si,ze Hansi bol jeho vykonom ohromeny. A neprehanajme,zase tolko toho neukazal a porovnavat ho s Ferranom? Jednooky bude vzdy kralom medzi slepimi. Obaja su druhotriedny utocnici,Ferran na lavicku a Fati do Betisu. Potrebujeme aspon jedneho dobre stavaneho utocnika.idealne predat oboch za dobry peniaz a dovliect svetovu 9inu.
zaujimave nazory tu prispievajucich odbornikov este pred par dnami. ved trener ho vidi kazdy den na treningu a preto ho nestavia a zrazu ked ho postavi tak je dobry,tak potom, aky je to trener,aky je tam zaujem,a koho zaujem-mozno,keby dostaval viac sanci,ukazal by sa v inom svetle.
Fati na 9ine je nic,nula,nada,zero. Dame ho teda kde ma byt , na kridlo. Koho by sme posadili? Yamala ,Raphinhu? Ani na jedneho nema. Barca ide bomby tuto sezonu,ale nie vdaka Fatimu a ani Farranovi.Tahaju nas Pedri,Yamal,Raphinha,FDJ,Cubarsi,Lewove goly... Ak chceme ostat na spicke,musime kazdy rok posilnit,ale nie o priemer,ale svetovu spicku,ak uz ide od niekial mimo nasej akademie. Fati ako celok je pre mna zataz.Obrovsky plat a ziadne vykony.Hral v zapase s totalnou dominanciou nad priemernym superom! Pomaly kazde dve minuty sme vystrelili na branu !!!
40 striel a 1 gol. Preco? Lebo prave ti rozdielovi nehrali od zaciatku, Nadavame niektori na Lewu,ale dava goly! Je top strelec v lige. To iste Raphinha. Fati nedal gol,mal aj trapne straty lopty a to,ze mal dobry pohyb mi na Barcu nestaci-sorry.
40 striel a 1 gol. Preco? Lebo prave ti rozdielovi nehrali od zaciatku, Nadavame niektori na Lewu,ale dava goly! Je top strelec v lige. To iste Raphinha. Fati nedal gol,mal aj trapne straty lopty a to,ze mal dobry pohyb mi na Barcu nestaci-sorry.